Alege-ți ținuta de festival, din catalogul online lansat de Palas!

Te pregătești de distracție? Dacă muzica îți curge prin vene, dar ești pasionat și de modă, îți venim în întâmpinare cu un catalog cu cele mai cool ținute, pe care să le porți la festivalurile verii. „Music is my religion” by Palas Mall cuprinde propuneri de outfit-uri îndrăznețe, colorate, lejere și, mai ales, cu personalitate, pentru ca apariția ta la festival să fie memorabilă.

Începe Afterhills, așa că dăm startul distracției, în haine petrecărețe! Palas Mall a lansat catalogul „Music is my religion”, realizat în colaborare cu stiliștii Alin Gălățescu și Simona Semen, pentru ca tu să găsești inspirație în alegerea ținutelor de festival. Știm că ești conectat la tot ce este nou în materie de modă și că ești un trend setter în peisajul urban. De aceea, te ajutăm să îți exprimi personalitatea în cel mai original mod, prin outfit-uri surprinzătoare, care combină piese vestimentare și accesorii pe care le găsești în magazinele brandurilor tale preferate din Palas Mall.

Te gândești la o rochie lejeră, un tricou sau o pereche de jeans? Și noi! Însă te încurajăm să adopți combinațiile jucăușe și îndrăznețe. Pentru inspirație, descoperă propunerile stiliștilor din catalogul „Music is my religion”, disponibil pe pagina de Facebook Palas Mall și pe http://www.iuliuscompany.ro/trends/. Te asigurăm că vei fi surprins și că vei găsi ținuta perfectă pentru stilul tău. Nu îți va rămâne decât să te accesorizezi cu poftă de muzică.

Alege-ți look-ul preferat, mergi la shopping în magazinele Palas Mall și apoi … ne vedem la festival!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;