Concert Alexandra Ușurelu, proiecție de film și teatru pentru copii, la Amfiteatrul Palas

Agendă bogată la Amfiteatrul Palas, în următoarele zile. Cinefilii sunt invitați să se amuze la o comedie românească, melomanii pot petrece o seară în compania Alexandrei Ușurelu, iar prichindeii se vor distra alături de „Frumoasa și Bestia”.

Seria evenimentelor propuse de Amfiteatrul Palas în această săptămână începe joi, 19 iulie 2018, cu Movie Night. De la ora 21.30, iubitorii de cinema în aer liber sunt așteptați la film. Va rula pelicula „Ghinionistul”, în regia lui Iura Luncașu, o comedie autohtonă despre noi, românii, despre haz și necaz. Spectatorilor li se propune o seară de râs pe seama unui șir de întâmplări, amuzante prin absurdul lor, de care are parte „Ghinionistul”, care pare urmărit de „piaza rea”. Evenimentul este organizat în colaborare cu Serile Filmului Românesc.

O nouă seară dedicată muzicii va fi vineri, pe 20 iulie. De la ora 20.00, invitată pe scena Amfiteatrului Palas va fi Alexandra Ușurelu. Cu un timbru cald și melodii care emoționează, Alexandra reprezintă o voce aparte a muzicii românești, care se întipărește în suflete. Artista a debutat în 2011 pe scena Teatrului Odeon, cu ocazia Galei „Femeia Contează”, iar de atunci a cucerit publicul iubitor de muzică de calitate. „La capătul lumii”, primul său album, a fost distins cu premiul „Cel mai bun album al anului 2015” în cadrul Mamaia Music Awards.

Cine nu a auzit de „Frumoasa și Bestia”? Prichindeii vor avea prilejul să îi întâlnească pe Bella și Bestia, dar și pe celelalte personaje, într-un spectacol interactiv susținut duminică, 22 iuliede la ora 19.00, de Teatrul la Cinema București. Desfășurat sub forma unui joc în care sunt implicați și micii spectatori, evenimentul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 8 ani.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;