Peste 45 de crame din România și străinătate, prezente la Festivalul „Vin la cultură”, de la Palas

Pentru iubitorii licorii lui Bachus, sâmbătă și duminică, pe 22 și 23 septembrie 2018, ansamblul Palas găzduiește cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional „Vin la Cultură”. Evenimentul completează perfect oferta gastronomică variată disponibilă la Street Food Festival, care se desfășoară până duminică, în parcul Palas.

Timp de două zile, Atriumul Palas Mall va fi locul de întâlnire al producătorilor de vinuri și somelierilor cu iubitorii licorii lui Bachus. Festivalul Internațional „Vin la Cultură” este o inițiativă a Organizației Somelierilor din România 2011 (OSR 2011) și se află la cea de-a doua ediție. Evenimentul va beneficia de prezența a peste 45 de crame din România, dar și din străinătate, care îi vor încânta pe vizitatori cu parfumul și savoarea a sute de sortimente de vinuri, spumante și băuturi distilate„Vin la Cultură” reprezintă o ocazie pentru publicul cunoscător sau amator de vinuri de a interacționa cu specialiști și de a-și dezvolta cunoștințele în domeniul enologiei.

Festivalul include și zece „master-class-uri” susținute de cei mai buni somelieri din țară, pentru diverse băuturi, efervescente sau liniștite, dar și pentru asocieri de vin și mâncare, vinuri din import și multe altele. Participarea este în limita locurilor disponibile, iar detalii vor fi disponibile la punctul de informare al evenimentului. De asemenea, festivalul cuprinde și o zonă „VIP”, unde vor fi disponibile doar vinuri selecte, care nu se regăsesc la standurile producătorilor. Desigur, va fi amenajat și un magazin, de unde doritorii vor putea să-și achiziționeze vinurile care i-au impresionat.

Prețul biletelor pentru „Vin la Cultură” va fi de 20 lei/zi, la care se adaugă garanția de 20 de lei pentru paharul special de degustare.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;