Antibiotice, în topul celor mai performante companii românești

Antibiotice SA își menține și în 2018 poziția de lider în topul firmelor ieșene – categoria Industrie – întreprinderi foarte mari – produse farmaceutice, realizat de Camera de Comerț Iași. Alături de acest trofeu, în cadrul galei de joi, 1 noiembrie a.c., compania a primit și diploma de excelență pentru clasarea pe podiumul local timp de 10 ani consecutiv. Mai mult, producătorul farmaceutic ieșean si-a pastrat locul 1 la aceeași categorie și în Topul Național al Firmelor realizat de Camera de Comerț și Industrie a României.

Antibiotice se află de peste 20 de ani în elita firmelor românești. Compania și-a câștigat renumele mizând pe performanță prin calitate, atribut ce se regăsește în valoarea terapeutică a medicamentelor fabricate.

Performanța Antibiotice SA a fost recunoscută de-a lungul timpului prin numeroase distincții precum: Trofeul “Standard de Referintă USP” pentru substanța activă Nistatină (United States Pharmacopeia), medalii de aur câștigate la Expoziția Europeană a Creativității și Inovării – EUROINVENT, pentru două invenții realizate pe baza cercetărilor în domeniul dezvoltării produselor farmaceutice, Trofeul pentru cel mai dinamic producător-exportator român (Asociația Națională a Exportatorilor și Importatorilor din România) sau Ordinul “Meritul Industrial si Comercial” in grad de Comandor conferit de Președintia României.

“Faptul că avem deja o tradiție în vârful topului reprezintă pentru noi nu doar o recunoaștere a performanței actuale ci a constanței cu care timp de peste șase decenii am urmărit dezvoltarea afacerii. Suntem mândri că, atât la nivel național cât și internațional, am reușit să păstrăm ștacheta foarte sus și mulțumesc pentru aceasta întregii noastre echipei de profesioniști.”, a declarat ec. Ioan Nani, Director General al companiei.

În pragul aniversării a 63 de ani de continuitate și performanță, dincolo de recunoașterea câștigată la nivel global, brandul Antibiotice rămâne ferm dedicat misiunii sale – a face medicamentele valoroase terapeutic accesibile pacienților și profesioniștilor din domeniul sănătății.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;