100 de oferte de stagii de practică, disponibile la „UBC INTERNSHIP DAY”, marți, la Palas

Marţi, 19 februarie 2019, la Palas are loc „UBC Internship Day”, primul eveniment din Iaşi care reuneşte, în acelaşi loc, stagiile de practică oferite de companiile prezente în clădirile de birouri ale ansamblului urbanistic.

Studenţii în an terminal sau masteranzii care doresc să îşi înceapă cariera sau să dobândească experienţă profesională sunt aşteptaţi în Atriumul Palas Mallîntre orele 10.00 – 18.00. Aici, tinerii vor avea ocazia să discute direct cu specialiştii companiilor, de la care pot afla informaţii utile despre programele de internship derulate, numărul de locuri disponibile, modalitatea de selecţie, orarul de lucru şi multe altele.

Sunt disponibile aproximativ 100 de stagii de practică, din domenii precum ITOutsourcingMarketingEconomieFinanciar-Bancar şi HR. IULIUS, Bitdefender, Veoneer, Endava, Fortech, OSF Global Services, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Capgemini şi UniCredit Services sunt companiile care îşi vor prezenta, marţi, ofertele. „În Endava, acordăm o atenţie deosebită programului de internship, pentru că aduce, pe lângă tinerele talente, un suflu nou de entuziasm în companie. De-a lungul timpului, internii au crescut în Endava, au devenit oameni cheie în companie şi au ajuns să crească alţi interni la rândul lor. Mentorii implicaţi în acest program au oportunitatea de a creşte ei înşişi din punct de vedere profesional atunci când îi ajută pe cei nou veniţi să-şi dezvolte abilităţile. De aceea, ne bucurăm să participăm la UBC Internship Day şi să povestim împreună cu studenţii despre oportunităţile de învăţare pe care le oferă programul nostru de internship pe Full Stack Development, Applications Management, Automation Testing şi iOS Development, şi cum putem valorifica fiecare experienţă în parte. Sperăm să cunoaştem cât mai mulţi tineri studenţi sau absolvenţi interesaţi de o oportunitate în Endava”, a declarat Iulian Antonovici, Delivery Unit Manager Endava.

Totodată, 320 de tineri, care s-au înscris în prealabil, vor participa la workshop-uri de dezvoltare profesională, susţinute de companii din UBC. Acestea vor avea loc în sala Mozart a Congress Hall Palas, de la ora 10.00, participanţii urmând să primească informaţii şi sfaturi utile în cazul unui interviu de angajare, despre cum să îşi construiască un CV de succes sau un plan de carieră.

„UBC Internship Day” este organizat de compania IULIUS şi face parte din proiectul „Iași, orașul viitorului tău”, care vizează creșterea atractivității Iașului la nivel regional și promovarea lui ca centru educațional important și oraș ce oferă multiple oportunități. Programul, iniţiat anul trecut, va continua şi în 2019 cu numeroase iniţiative care susţin formarea educațională și dezvoltarea tinerilor, precum: conferințe, caravane regionale, prezentări ale ofertei locurilor de muncă, târguri, sesiuni de training specializate și multe altele.

 

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;