5:14 pm - Friday April 29, 7403

Antibiotice lansează programul Perfom a+, ediția 2019

Studenții în anul V, doctoranzii și rezidenții de la Facultatea de Farmacie dornici să urmeze o carieră într-o companie farmaceutică de top au acum posibilitatea să se înscrie la cea de-a patra ediție a programului de formare profesională, Perform a+, derulat de compania Antibiotice.

Pe parcursul celor două luni în care se va desfășura programul, mentori cu expertiză din compania farmaceutică ieșeană, vor dezvălui participanților, în sesiuni teoretice și practice, ce presupune activitatea de cercetare în cadrul Antibiotice și cum contribuie aceasta la o viață mai bună și o sănătate mai bună pentru semeni.

La finalul proiectului, cei mai performanți dintre ei, au șansa să se alăture echipei companiei  Antibiotice. Programul se va derula în perioada 05 aprilie – 12 iunie 2019, urmând ca numărul de ore efectuate să fie echivalate cu ore de practică.

Inițiat în anul 2016 în parteneriat cu UMF „Grigore T. Popa” Iași, proiectul Perform a+ urmărește să insufle studenților farmaciști din ultimul an dar și absolvenților (rezidenți, doctoranzi) pasiunea pentru industria farmaceutică și să ofere oportunitatea unei cariere în domeniu. Totodată, proiectul oferă posibilitatea completării cunoștințelor dobândite pe parcursul anilor de studiu universitar cu aspecte practice, împărtășite de specialiștii Antibiotice SA.

Perform a+ constituie o oportunitate unică de cunoaștere a activităților din procesul de dezvoltare a unui medicament și un proiect ce atestă dorința companiei de a provoca interesul științific al actualei generații de tineri, pentru cercetare în domeniul farmaceutic.

Rezultatele obținute în urma evaluării de la finalul programului reprezintă baza de selecție pentru completarea echipelor de specialiști ale companiei Antibiotice.

Detalii suplimentare despre acest proiect le puteți afla accesând: goo.gl/gw3fr5 și goo.gl/cEb5PX

Câteva rezultate ale primelor trei ediții Perform a+

  • 40 de absolvenți ai programului
  • 25% dintre absolvenții programului au devenit angajați ai companiei

Proiectul a fost distins în cadrul Galei EduManager 2017 cu Diplomă de excelență.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;