Antibiotice susține de 11 ani Ora Pământului

De 11 ani consecutiv, compania Antibiotice stinge simbolic, luminile în cadrul acțiunii. Earth Hour (Ora Pământului), cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile, care atrage atenția asupra efectelor încălzirii globale și a măsurilor pe care trebuie să le luăm, la orice nivel, pentru a stopa fenomenul.

Participarea Antibiotice în cadrul campaniei Earth Hour (Ora Pământului) face parte din programul de mediu al companiei „Fii Pro Natură, pune suflet!” și presupune stingerea simbolică a luminilor pentru o oră, pe platformă, în zonele în care acest lucru este posibil.

Totodată, compania Antibiotice se implică în acțiuni care au ca scop gestionarea cu responsabilitate a resurselor implementând astfel din anul 2017 un proiect de reducere a consumului specific de energie la nivelul companiei.

În cadrul proiectului a fost implementat un sistem de contorizare inteligentă în vederea monitorizării consumurilor de energie electrică, gaze naturale și aer comprimat înregistrat la nivelul companiei.

În anul 2019, mesajul și îndemnul pentru comunitatea Earth Hour din România a fost „Conectează-te la Terra” – #Connect2Earth– și cu acest prilej, angajații Antibiotice au fost invitați să susțină împreună cu familiile lor această campanie, îndemnându-i ca pentru o oră să stingă luminile în semn de prețuire față de mediu.

Acțiunea Earth Hour este inițiată din 2007 de WWF – World Wildlife Fund, România se alătură astfel altor peste 7.000 de orașe din mai mult de 180 de țări pentru a arăta că dorește mai multă determinare și acțiuni concrete privind protejarea mediului și a resurselor naturale.

În ultimul deceniu, Ora Pământului a inspirat milioane de oameni să ia atitudine pentru a stopa schimbările climatice sau pentru a contribui la alte iniţiative menite să protejeze natura.

Astfel de acțiuni sunt menite să insufle atât angajaților noștri dar și comunității  unde ne desfășurăm activitatea, importanța consumului rațional al resurselor naturale dar și responsabilizarea privind protejarea mediului pentru generațiile viitoare .

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;