5:13 pm - Friday April 19, 5005

Consilierii judeţeni au aprobat construirea parcului industrial de la Holboca

Întruniţi în şedinţă ordinară, consilierii județeni ieşeni au aprobat, miercuri, un proiect de hotărâre privind organizarea și derularea procedurilor de atribure a contractelor/acordurilor cadru pentru achiziţia şi distribuirea produselor în cadrul Programul pentru Şcoli al României. Astfel, la nivelul județului, doar şase unități administrativ teritoriale și-au asumat derularea programului, restul de 92 soilcitând sprijinul autorităţilor judeţene. Tot în cadrul întâlnirii de miercuri, aleșii județului au votat preluarea, din administrarea Consiliului Local al Comunei Holboca în administrarea Consiliului Județean Iași, a suprafeței de 300.000 mp, în vederea realizării unui parc industrial, precum și asocierea CJ Iaşi la S.C.”Miroslava Industrial Park” pentru construcția celui de al doilea obiectiv de acest fel, care se va deschide în comună și care va avea o suprafață de 25 de hectare.
Consiliul Județean va susție în continuare proiectul ”Burse pentru elevii din mediul rural cu coeficient de inteligență superior, provenind din medii defavorizate, din satele județului Iași” în anul școlar 2019-2020, al Asociației Pro Ruralis prin acordarea fondurilor necesare pentru 50 de copii.
Plenul CJ a aprobat, de asemenea, și repartizarea fondurilor în cadrul Programului pentru acordarea de finațări nerambursabile în anul 2019, din bugetul județului, pentru activități non-profit de interes județean, respectiv pentru proiecte sociale conform legii 350/2005.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;