8:41 pm - Friday May 14, 2021

Descoperă ținute în tendințe, în noul catalog fashion Iulius Mall Iași

Iulius Mall Iași te invită să descoperi tendințele toamnei în noul catalog de sezon, „Iulius Fall Stories”. Găsește-ți inspirația în ținutele gândite de stilistul nostru, Simona Semen, și lasă-te captivat de colecțiile de toamnă-iarnă ale magazinelor din Iulius Mall.

Dacă îți dorești să faci combinații vestimentare interesante, ești invitat să consulți propunerile Iulius Mall Iași, disponibile atât în catalogul fashion al sezonului toamnă-iarnă 2019, cât și într-un spot care conturează poveștile toamnei: https://www.youtube.com/watch?v=s_DDjLVJcg8.

Pentru cei care preferă stilul nonconformist, catalogul prezintă paltoane pufoase, jachete împletite, rochii diafane, ciocate și ghete la modă, accesorii statement sau discrete și genți chic. Adepții ținutelor casual vor fi surprinși de combinațiile de efect, cu sneakerși, tricouri și jachete în tonuri neutre sau pulovere călduroase. Nuanțele pieselor de vestimentație reflectă culorile toamnei și apusurile calde, oferind idei pentru o mulțime de opțiuni de styling.

Pentru un look în trend, vă invităm să descoperiți propunerile magazinelor BSB, Orsay, Terranova, Koton, SportVision, IL PASSO și Meli Melo din Iulius Mall Iași, și chiar să vă alcătuiți propriile ținute, fie simple, fie extravagante. O gamă largă de articole de îmbrăcăminte vă invită să vă experimentați stilul, iar numeroasele accesorii vor oferi personalitate ținutelor. De la rochii înflorate, cu animal print sau detalii din dantelă, fuste cu pliuri, pulovere oversize, genți cu franjuri, încălțăminte de piele, până la paltoane cu croială masculină și jeanși calitativi, produsele vor încânta până și cei mai pretențioși pasionați de fashion.

Pe tine ce te inspiră în alcătuirea unei ținute de toamnă? Descoperă mai multe articole în magazinele din Iulius Mall Iași!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;