Antibiotice premiată pentru comunicarea excelentă cu investitorii

Compania Antibiotice a obținut nota 10 – Comunicare excelentă în Relația cu Investitorii – într-un clasament alcătuit de Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursa din România (ARIR), care a cuprins 78 de companii listate.
În cadrul evenimentului de prezentare a rezultatelor primei evaluări a comunicării cu investitorii – indicatorul VEKTOR – Antibiotice a primit diploma de excelență, ce a fost înmânată de Daniela Șerban, Președinte ARIR.

Felicit compania Antibiotice pentru obținerea punctajului maxim la prima evaluare a comunicării companiilor listate cu investitorii. De asemenea, admir entuziasmul echipei și a managementului companiei de a veni în fața investitorilor în mod constant, cu informații relevante și mă bucur că Antibiotice face parte din elita companiilor listate la Bursa de Valori București, ne-a declarat Daniela Șerban, Președinte ARIR.

Compania a reușit această performanță venind în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a businessului Antibiotice de către investitori, analiști, brokeri, jurnaliști cu o mai mare deschidere, abordând instrumente noi și eficiente de comunicare.

Suntem onorați să ne aflăm printre premianții acestui eveniment și să constatam că practicile noastre de comunicare transparentă, etică și responsabilă față de toți jucătorii din piața de capital sunt recunoscute și premiate. Avem convingerea că obținerea acestui premiu este o confirmare a faptului că Antibiotice este o companie de încredere, în care merită să investești!” a declarat Ioan NANI, Director General Antibiotice Iași

Indicatorul VEKTOR pentru companiile listate din Piața Reglementată a fost calculat în baza unei metodologii ce include 15 criterii, în linie cu cele mai bune practici internaționale în relația cu investitorii (IR).

Afilierea Antibiotice la ARIR în anul 2019 a fost un moment important pentru companie care a venit ca o completare a strategiei de îmbunătățire a relației cu investitorii și de a crea valoare pentru acționari săi.

Cu o prezență de 23 de ani în piața de capital, pe parcursul anului 2019, Antibiotice a tranzacționat 29.827.849 acțiuni cu o valoare totală de 3.080.262 euro.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;