Iulius Mall Iași te invită să vizionezi filmele „Casablanca” și „Doctor Sleep”, la drive-in cinema!

În acest sfârșit de săptămână, parcarea Iulius Mall Iași va fi din nou transformată în drive-in cinema. Vineri vei explora lumea supranaturală din filmul „Doctor Sleep”, iar sâmbătă mașina ta va fi una a timpului și te va transporta în anul 1942, în „Casablanca”. Peliculele vor putea fi vizionate din autoturism, în limita locurilor disponibile.

 

După succesul primului drive-in cinema din Iași, cinefilii primesc din nou invitație la film la Iulius Mall. Cum a fost la prima ediție poți vedea aici.

Vineri, pe 19 iunie, de la 20:30 vei putea urmări filmul supranatural „Doctor Sleep”, care se bazează pe romanul cu același nume al lui Stephen King. Pelicula este o confruntare dramatică între forțele răului și ale binelui pentru personajul principal, care se chinuie să scape de moștenirea tatălui său: o viață dominată de disperare, alcoolism și violență.

 

Sâmbătă, pe 20 iunie 2020, registrul se schimbă și vei putea viziona „Casablanca”, unul dintre cele mai populare filme americane, apreciat în toată lumea. Acesta spune povestea a doi oameni misterioși, ce se reîntâlnesc în orașul din Maroc și flacăra iubirii lor se reaprinde. De ce au fost despărțiți? Care sunt secretele pe care cei doi le-au ascuns unul față de celălalt? Răspunsul îi poți afla de la ora 20.30, la drive-in cinema din parcarea Iulius Mall Iași.

Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat exclusiv online, pe myticket.ro, iar pentru menținerea distanțării fizice, în fiecare autoturism pot fi maximum trei persoane. La film nu vor lipsi nici gustările, popcornul și băuturile răcoritoare, care vor fi livrate direct în mașină.

Drive-in cinema din Iași este un proiect Gama Visual Event, ce are loc în parcarea Iulius Mall Iași, oferind prilejul de a te bucura de filme, în siguranța propriului autoturism. „Cinematograful” utilizează un sistem de proiecție care permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere al calității imaginii, cât și al sunetului, care este recepționat pe o frecvență radio comunicată de organizatori.

Ne vedem la drive-in cinema la Iulius Mall Iași!

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;