„Joker” și „The Hateful Eight” rulează la drive-in cinema de la Iulius Mall Iași

Un thriller psihologic și un western sunt propunerile din acest weekend de la drive-in cinema din parcarea Iulius Mall Iași. Vineri vei pătrunde în lumea lui „Joker”, iar sâmbătă vei viziona remarcabila producție „The Hateful Eight”. Peliculele vor putea fi vizionate din autoturism, în limita locurilor disponibile.

Scaunele de la cinema vor fi înlocuite și în acest sfârșit de săptămână cu cele din mașinile personale, pentru că cinefilii primesc din nou invitație la film, în parcarea Iulius Mall Iași.

Vineri, pe 26 iunie 2020, de la ora 21:30 vei putea urmări „Joker”, un thriller psihologic bazat pe personajul negativ cu același nume creat la DC Comics. Filmul explorează traiectoria unui individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care te va ține în suspans până la final. La începutul acestui an, Joaquin Phoenix a fost răsplătit și cu Premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor” în rolul din Joker.

Sâmbătă, pe 27 iunie, de la ora 21.30 vei avea parte de mister, dramă și umor negru, în perspectiva lui Quentin Tarantino. Western-ul „The Hateful Eight” depăşeşte graniţa filmelor cu pistolari americani şi trece în cea a teatrului. Și acesta este un film premiat, la gala Oscar din 2016 pentru cea mai bună coloană sonoră, dar și pentru imagine.

Drive-in cinema din Iași este un proiect Gama Visual Event, ce are loc în parcarea Iulius Mall Iași, oferind prilejul de a te bucura de filme, în siguranța propriului autoturism. „Cinematograful” utilizează un sistem de proiecție care permite vizionarea filmelor în cele mai bune condiții, atât din punct de vedere al calității imaginii, cât și al sunetului, care este recepționat pe o frecvență radio comunicată de organizatori.

Accesul se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat exclusiv online, pe myticket.ro, iar pentru menținerea distanțării fizice, în fiecare autoturism pot fi maximum trei persoane. La film nu vor lipsi nici gustările, popcornul și băuturile răcoritoare, care vor fi livrate direct în mașină.

Ne vedem în weekend la drive-in cinema la Iulius Mall Iași!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;