5:13 pm - Wednesday April 19, 6400

Atmosferă de vacanță, în Parcul Palas: piese de teatru, concerte și Fashion First Models Kids

Și în această săptămână, parcul Palas devine punctul de întâlnire al artelor. Spectacole de teatru și concerte ale filarmonicii sunt propunerile pentru ca timpul tău liber să fie o experiență deosebită. La aceste evenimente se adaugă și o prezentare de modă la care vedete vor fi cei mici.

 Serile de marți și miercuri, îi sunt dedicate lui Nică din Humulești, care se desprinde de paginile manualelor şi se dezmorțește urcând pe scena Amfiteatrului Palas. Astfel, marți, 7 iulie de la ora 19.00,  actorii Teatrului Luceafarul din Iași și miercuri8 iulie de la ora 10.00, actorii Ateneului Național din Iași, prezintă „Amintiri din copilărie”. Tot miercuri, dar de la ora 19.00, registrul se schimbă și sunteți așteptați cu o altă producție a Ateneului Național din Iași. Este vorba despre „Steaua fără nume”, un spectacol regizat de Mihail Sebastian, care prezintă povestea de dragoste dintre Mona şi profesorul Miroiu, două personaje ce se întâlnesc întâmplător într-o gară de provincie.

Iubitorii de muzică și frumos vor fi încântați cu o nouă surpriză. Joi, vineri și sâmbătă, de la ora 19.00Filarmonica de Stat „Moldova” va susține o serie de concerte în Amfiteatrul Palas. Orchestra simfonică va interpreta lucrări din creația marilor compozitori. Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

Săptămâna se încheie tot spectacole de teatru, dar și cu „Fashion Show First Models Kids”Duminică, de la ora 10.00, micii spectatori sunt așteptați la „Punguța cu doi bani”, spectacol susținut de trupa Marionnette Show a Ateneului Național din Iași. Piesa de teatru prezintă povestea clasică, dar include și un persoanaj surpriză, și anume Minnie Mouse. Ziua continuă cu spectacolul „Atenție, aterizăm!”. Piesa este o adaptare după celebra comedie franțuzească de situație „Boeing Boeing”, de Marc Camoletti, și aduce în atenție situații pline de umor prin care trec șase personaje savuroase.

Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culuturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile. Biletele pentru spectacolul Teatrului Luceafarul din Iași pot fi achiziționate online de pe www.bilet.ro.

Tot, duminică, de la ora 20.00, cei mici vor defila pe catwalk, în cadrul First Models Kids Fashion Show. Prezentarea de modă va aduce în prim-plan ultimele trenduri în materie de haine. Cei curioși să le descopere, copii și părinți deopotrivă, sunt invitați la evenimentul ce va avea loc în Piațeta din parcul Palas.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;