5:14 pm - Monday April 29, 1901

Peste jumătate de milion de persoane la Palas, în zilele dedicate inaugurării

Marea deschidere a ansamblului urbanistic Palas a fost aşteptată nu doar de ieşeni, ci şi de locuitorii din regiune, dovadă fiind traficul de peste 500.000 de persoane înregistrat în primele cinci zile de funcţionare. Vârful a fost atins duminică, 3 iunie 2012, când mai bine de 130.000 de vizitatori au ales să-şi dedice timpul liber cumpărăturilor, distracţiei în grădina publică şi să participe la evenimentele de inaugurare.

În toate cele cinci zile, ansamblul Palas a fost luat cu asalt de clienţi curioşi să vadă primul „lifestyle center” din România, veniţi din toate judeţele învecinate şi o bună parte din Republica Moldova, dar şi din zone îndepărtate precum Timişoara, Argeş, Prahova, Cluj, Maramureş şi Bucureşti. Promoţiile speciale pentru marea deschidere, preţurile mici şi curiozitatea de a descoperi brand-urile noi din Palas Mall, unele în premieră naţională sau regională, au contribuit la vânzări peste aşteptări.

Primul hypermarket Auchan City din oraş a fost bine primit de ieşeni, care au găsit aici o gamă variată de produse la cele mai bune preţuri. În cele cinci zile, Auchan a înregistrat 140.000 de vizitatori.

Și cafenelele şi restaurantele de pe Palas Shopping Street au atras un număr foarte mare de clienţi, care au savurat preparatele din meniu şi s-au delectat cu decorul Palas şi peisajul oferit de grădină. La fel de popular a fost şi food court-ul Palas, care a devenit neîncăpător.

Caruselul veneţian a fost una dintre principalele destinaţii de amuzament pentru cei mici, alături de spaţiile de joacă speciale din Palas Mall.

Sâmbătă seara, pe 2 iunie 2012, la momentul stabilirii recordului, circa 50.000 de persoane s-au aflat la Palas şi în faţa Palatului Culturii pentru a asista sau participa la spectacolul de lumină oferit de zecile de mii de lampioane înălţate pe cerul Iaşului.

În cele cinci zile de deschidere, pe scena Palas au urcat artişti precum Roger Sanchez, DJ Project&Adela, Andreea Bănică, Ștefan Bănică Jr., Alex Velea şi Connect-R.

„Oraşul din inima oraşului” îi aşteaptă în continuare pe ieşeni şi pe locuitorii din regiune cu preţuri tentante şi evenimente speciale!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;