Utilajele Primăriei, scoase la stradă pentru înlăturarea efectelor zăpezii

Autorităţile locale au acţionat cu utilaje şi muncitori pentru înlăturarea efectelor precipitaţiilor sub formă de ninsoare care au căzut în municipiu în ultimele 24 de ore. Astfel, potrivit unei informări remise redacţiei de Biroul de presă al Primăriei, în cursul zilei de duminică, 7 februarie, SC Citadin SA a intervenit cu 12 autocamioane, 10 sărărițe cu lamă, 13 buldoexcavatoare cu cupă și două cu lamă, șapte tractoare cu  plug, un încărcător frontal, 23 muncitori și șase șefi de trasee pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil, trotuare şi alei. Pentru aceasta, echipele SC Citadin SA au utilizat 150 tone de clorură de sodiu pe toate traseele din oraş. La rândul său, SC Salubris SA a intervenit pe trotuare și aleile pietonale cu 13 utilaje și 90 de muncitori și a utilizat 23 tone de clorură de sodiu și 6,15 tone de clorură de calciu, SC Servicii Publice SA a lucrat în parcuri, poduri, versanți și scări pietonale cu două autocamioane și a folosit 16 tone de material antiderapant, iar SC Compania de Transport Public SA a acționat cu trei utilaje și un metru cub de material antiderapant. “În cursul nopții de duminică, 7 februarie, spre luni, 8 februarie, în tura dintre orele 20.00 și 8.00, SC Citadin SA a continuat să intervină cu 10 autocamioane, 11 sărărițe cu lamă, cinci buldoexcavatoare, șapte tractoare cu lamă, un încărcător frontal, 23 de muncitori și trei șefi de trasee și a utilizat 129 de tone de clorură de sodiu și o tonă de clorură de calciu. SC Salubris SA a intervenit cu șapte utilaje și 10 muncitori și a folosit 14,8 tone de clorură de sodiu și 4,2 tone de clorură de calciu, SC Servicii Publice a acționat cu un utilaj și a împrăștiat șase tone de material antiderapant, iar SC Compania de Transport Public SA a utilizat patru utilaje, 2,5 tone de material antiderapant și 0,5 tone de clorură de calciu”, se arată în informarea dată publicităţii de conducerea municipalităţii. Echipajele Poliției Locale patrulează în permanență și transmit societăților municipale situațiile care necesită intervenții punctuale. Pentru acțiunile de deszăpezire din această iarnă, SC Citadin SA, SC Servicii Publice SA, SC Salubris SA și SC Compania de Transport Public SA au la dispoziție, în total, 190 de utilaje și autovehicule, precum și circa 400 de angajați. Din numărul total de autovehicule și utilaje, 116 sunt ale societăților comerciale ale municipalității, iar restul sunt contractate de Citadin SA, urmând să fie utilizate în funcție de vreme. În stocurile SC Citadin SA mai sunt 3.049 de tone de clorură de sodiu și șase tone de clorură de calciu.

Date de contact și telefoane utile:

  • Problemele legate de starea drumurilor din municipiu pot fi sesizate la numărul de telefon al SC Citadin SA 0232.236.000.
  • Pentru eventualele probleme apărute pe trotuare sau zone pietonale este disponibil numărul de telefon 0232.270.223 al SC Salubris SA.
  • SC Servicii Publice SA are program de permanență, iar eventualele probleme pot fi sesizate la numărul de telefon 0232.267.392.
  • Eventualele probleme legate de circulația mijloacelor de transport public pot fi sesizate la numerele de telefon ale SC CTP SA 0232.267.772 și 0800.110.427, pe pagina de internet a companiei http://sctpiasi.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/ctpiasi.
  • De asemenea, Dispeceratul Poliţiei Locale poate fi contactat la numărul de telefon 0232.232.099, la sediul din str. Bucium, nr. 30, sau prin e-mail la adresa: politialocalais@yahoo.com.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;