Expozitie de mobilier si decoratiuni de gradina, Cupa de Sah si teatru pentru copii in acest weekend la Iasi

Luna iunie continua in forta la Iasi si le pregateste vizitatorilor ERA Park un weekend plin. Astfel vineri, 8 iunie, are loc Cupa “Sah in Scoala”, pentru pasionatii sportului mintii, sambata pentru cei ce isi doresc o gradina noua se organizeaza expozitia (cu vanzare) de mobilier si decoratiuni de gradina iar duminica are loc nelipsitul teatru pentru copii.

Expozitia de mobilier si decoratiuni de gradina

Pentru ca vara aceasta cu totii ne dorim o gradina perfecta, ERA organizeaza Expozitia cu vanzare de mobilier si decoratiuni de gradina. Pavilioane, sezlonguri, balansoare, seturi de mobila (canapea, masa, scaune) sunt doar cateva exemple de ce te asteapta sambata, 9 iunie si duminca, 10 iunie la ERA Park. Mobilierul va fi expus toata ziua, incepand cu ora 09:00 si apartine partenerilor evenimentului: Mobexpert, Praktiker si Carrefour.

Sah in Scoala

Pentru ca este iubita atat de copii cat si de parinti, Cupa de Sah revine la Iasi sub forma proiectului Sah in Scoala, ce va avea loc vineri, 8 iunie. Impatimitii sportului mintii au ocazia sa isi arate cele mai inteligente miscari incepand cu ora 16:00 la ERA Park. Sesiunile de joc se vor desfasura in cate 7 runde, conform sistemului elvetian, iar la eveniment vor participa peste 120 de copii. Efortul celor mici va fi recompensat de organizatori cu premii surpriza.

 

Filed in: Economic, Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;