3:24 pm - Wednesday October 20, 2021

„Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”, ediția a II-a, la Sala Unirii

Ateneul Național din Iași, la inițiativa Instituției Prefectului Județului Iași, organizează campania „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”.

Din dorința de a reveni la normalitate, Ateneul ieșean s-a alăturat inițiativei Instituției Prefectului Județului Iași de a promova campaniile de vaccinare și lansează ieșenilor invitația de a participa la un program cultural-artistic multidisciplinar, ce va fi susținut, în perioada următoare, în fața centrelor de vaccinare din Iași, cu respectarea tuturor prevederilor legale aflate în vigoare.

“În perioada 10-14 mai se va desfășura ediția a II-a a campaniei „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”. Astfel, la centrul de vaccinare fără programare, deschis de Primăria Municipiului Iași în foaierul Sălii Unirii (Cinema Victoria), invităm publicul la manifestări cultural-artistice ce vor avea loc zilnic, în aer liber, și vor consta în concerte corale și instrumentale, dansuri și piese de teatru. Accesul la toate aceste manifestări este liber”, anunţă organizatorii într-un comunicat.

„Publicul ieșean va putea viziona piese de teatru, pregătite de tinerii actori ai Ateneului, vor putea audia concerte susținute de Corul Marii Uniri, Corul de Copii al Municipiului Iași, Orchestra de Tineret a Iașului, dar și recitaluri instrumentale și momente coregrafice ale cursanților instituției noastre, putând beneficia și de vaccinare, fără programare”, a declarat Andrei Apreotesei, managerul Ateneului ieșean.

Proiectul este organizat de Ateneul Național din Iași și Primăria Municipiului Iași, la inițiativa Instituției Prefectului Județului Iași. Partenerul evenimentului este Consiliul Județean Iași.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;