Campania “Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”, la cea de-a III-a ediţie

Ateneul Național din Iași, la inițiativa Instituției Prefectului Județului Iași, organizează campania „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”.

Din dorința de a reveni la normalitate, Ateneul ieșean s-a alăturat inițiativei Instituției Prefectului Județului Iași de a promova campaniile de vaccinare și lansează ieșenilor invitația de a participa la un program cultural-artistic multidisciplinar, ce va fi susținut, în perioada următoare, în fața centrelor de vaccinare din Iași, cu respectarea tuturor prevederilor legale aflate în vigoare.

În perioada 14-16 mai se va desfășura ediția a III-a a campaniei „Ne vaccinăm, bucurându-ne de artă”. Astfel, la Maratonul de vaccinare, organizat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, invităm publicul la manifestări cultural-artistice ce vor avea loc zilnic, în fața Universității de Medicină, și vor consta în recitaluri muzicale, momente coregrafice și piese de teatru. Accesul la toate aceste manifestări este liber.

Proiectul este organizat de Ateneul Național din Iași, Primăria Municipiului Iași și Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa”, la inițiativa Instituției Prefectului Județului Iași, cu participarea Școlii Populare de Arte „Titel Popovici” și Petran Music School.  Partenerul evenimentului este Consiliul Județean Iași.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;