5:13 pm - Friday April 20, 4108

Gama de suplimente alimentare Nutriensa®, prezentată la Conferința Națională de Fitoterapie Practică 2021

În zilele de 3 și 4 iunie 2021, compania Antibiotice participă în calitate de partener Platinum la cea de-a treia ediție a Conferinței Naționale de Fitoterapie Practică (CNFP). Desfășurată în sistem hibrid, conferința întrunește atât online, cât și în prezență fizică, la Congress Hall – Palas Iași, aproape 900 de profesioniști în domeniul sănătății – medici, farmaciști, cercetători și lideri de opinie.

Organizatorul manifestării, Asociația de Fitoterapie și Fitofarmacologie Practică, își propune și în acest an ca, printr-un program științific de actualitate, să dezvolte o platformă educațională valoroasă pentru participanți, oferind un bun prilej de informare și perfecționare, dar și de network-ing.

Două simpozioane și două workshop-uri din cadrul evenimentului sunt dedicate produselor gamei Nutriensa®. Această gamă de suplimente alimentare a fost dezvoltată de compania Antibiotice în contextul unui interes din ce în ce mai mare al populației pentru îngrijire personală. Toate suplimentele alimentare din gama Nutriensa® au fost create pe baza experienței cercetătorilor companiei Antibiotice, fiind fabricate la standarde de calitate pentru medicamente, pe fluxuri de fabricație acreditate Good Manufacturing Practice. Produsele din gama Nutriensa® (Imunofix®, Equilibra®, Fezivit C®, Fluxiv®, Lejer®, Silithor®, Soriso® și Sprinten®) combină ingrediente ce prezintă proprietăți active dovedite științific și asigură accesul la nutrienții necesari bunei funcționări a organismului.

În cadrul simpozionului Antibiotice “Ești bine, faci bine”, ce evidențiază rolul educației pentru sănătate în context pandemic, dna. Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu prezintă importanța recomandărilor farmacistului pentru un stil de viață sănătos, iar dna. Dr. Valeria Herdea, Vicepreședinte Colegiul Medicilor România, împărtășește opinia medicului de familie cu privire la suplimentele alimentare.

Workshop-ul “Suplimente alimentare cu extracte din plante” aduce în discuție beneficiile extractelor de plante, în general, pentru sănătate, dar și cadrul legislativ cu privire la suplimentele alimentare. Alte dezbateri ale conferinței destinate produselor gamei Nutriensa privesc beneficiile extractelor vegetale în tulburările de tranzit intestinal sau în dermatologie.

“Suntem în permanență în căutare de soluții pentru a pune la dispoziția pacienților toate informațiile medicale necesare. În contextul actual, încă pandemic, ne-am adaptat și am reușit să organizăm această conferință în format hibrid, pentru a oferi profesioniștilor din domeniul sănătății oportunități de actualizare profesională. Aceștia vor beneficia de o succesiune de prezentări susținute de distinși reprezentanți ai ariei medico-farmaceutice, ce se vor axa pe cele mai recente schimbări și tendințe evolutive în cercetarea și tehnologia modernă care stau la baza obținerii medicamentelor și suplimentelor alimentare.

Compania Antibiotice, partenerul principal al manifestării noastre, este profund implicată atât în producția, cât și în cercetarea medicamentelor și suplimentelor alimentare, un adevărat promotor al noilor soluții terapeutice, pe care în mod constant le pune la dispoziția specialiștilor în sănătate și, implicit, a pacienților”, a declarat Prof. Univ. Dr. Monica Hăncianu, Președinte Conferință CNFP, Președinte Asociația de Fitoterapie și Fitofarmacologie Practică.

 

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;