Concurs naţional de promovare a lecturii, organizat de Şcoala Gimnazială din Valea Lupului

Profesorii și elevii de gimnaziu pot participa la BOOK MASTERS, un concurs național de promovare a lecturii, cu premii și oportunități de învățare.

Concursul  este organizat de Școala Gimnazială “Profesor Mihai Dumitriu”  din Valea Lupului (judeţul Iași), elevii de gimnaziu fiind provocați să devină ambasadori ai lecturii, învățând cum să facă o reclamă pentru cărți selectate din colecția Junior a editurii Polirom.

La concurs se pot înscrie echipe formate  din 3-6 elevi de gimnaziu, din România sau Republica Moldova,  care vor fi coordonate de un mentor. Fișa de înscriere se va transmite de către cadrul didactic îndrumător, până la data de 14 iunie 2021, înscrierile fiind deschise din 15 mai.

În  demersul de promovare a lecturii,  Școlii Gimnaziale “Profesor Mihai Dumitriu” Valea Lupului i s-au alăturat Inspectoratul Școlar Județean Iași,  Editura Polirom, Adservio, platforma educațională ASQ, September Media și SCC Services România.

Pe lângă diplome și premii constând în pachete de cărți, cursuri, obiecte personalizate Book Masters, elevii au ocazia să învețe despre promovare de la specialiști în domeniu. Astfel, ei își vor dezvolta creativitatea, competențele digitale, comunicarea și abilitățile de management de proiect.

Deși nu pot participa la concurs, elevii școlii organizatoare au un rol important: cel de elaborare a unor teste pentru platforma ASQ prin care se va verifica cunoașterea conținutului cărților citite.

Regulamentul, fișa de înscriere și noutățile sunt disponibile pe pagina https://scoalavalealupului.ro/book-masters/

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;