Ultimele zile până la o comedie polițistă de excepție

După succesul înregistrat cu spectacolele „Puricele în ureche”, jucat de 2 ori la Casa de Cultură a Studenților, „Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!” și „Boeing Boeing”, Teatrul Elisabeta din București revine sâmbătă, 12 iunie, la Iași cu o comedie polițistă vizionată de peste 12.000 de spectatori – „Capcană pentru un bărbat căsătorit”.

                Având în distribuție actori deja cunoscuți de către publicul ieșean, precum Lucian Ghimiși, Alexandra Velniciuc, Alexandru Prica sau Raluca Ghervan, „Capcană pentru un bărbat căsătorit” spune povestea unui cuplu ciudat. Daniel Corban (Ștefan Pavel) vine la comisariatul de poliție să raporteze dispariția soției sale, Elisabeta (Alexandra Velniciuc). Comisarul (Lucian Ghimiși) nu apucă să-l interogheze până la capăt, că pe ușă intră chiar doamna Corban. Lucrurile încep să se complice când Daniel declară că aceea nu este soția lui, ci o impostoare – deși, toți din jurul său o recunosc pe doamna Corban.

                Este o capcană? O farsă? E nebun sau spune adevărul?

                „Capcană pentru un bărbat căsătorit” are toate ingredientele unei comedii polițiste reușite: povestea cu nenumărate răsturnări de situație, personaje misterioase și un final atât de neașteptat, încât ar face-o geloasă până și pe Agatha Christie.

                „Credeam că știu cum se va termina povestea. Nimic mai greșit! Finalul m-a lăsat cu gura căscată. Excelentă piesă!” – Horia J.

                „Lucian Ghimiși e actorul meu preferat. Face un rol excepțional în Capcană pentru un bărbat căsătorit.” – Mădălina M.

                „Am venit la teatru după o zi grea și obositoare, fără așteptări. Am râs tot spectacolul, cum râd la toate comediile Teatrului Elisabeta. Am plecat cu foarte multă voie bună, gata să încep săptămâna în forță. Mulțumesc, Teatrul Elisabeta!” – Viorica T.

                „Capcană pentru un bărbat căsătorit” se joacă sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților. Biletele sunt disponibile la agenția Casei de Cultură, pe TeatrulElisabeta.ro și pe SpectacoleIasi.ro

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;