5:13 pm - Friday April 19, 9376

Primarul Mihai Chirica, prezent la Forumul de afaceri România – Israel

La invitaţia Ambasadei Statului Israel în România, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), primarul Mihai Chirica va participa miercuri, 9 iunie, la Forumul de afaceri România – Israel, prilejuit de vizita oficială în România a ES Reuven Rivlin, președintele Statului Israel.

Sesiunea plenară a Forumului va fi găzduită de la ora 11.45 de Palatul Parlamentului, unde evenimentul va fi deschis de ES Reuven Rivlin și Florin Cîțu, prim-ministrul României. Sesiunile tematice, organizate în trei paneluri, și întâlnirile business-to-business (B2B) se vor desfășura la CCIR Business Center, începând cu ora 13.00. Pentru mai multe informații cu privire la formatul evenimentului puteți consulta agenda: https://ccir.ro/wp-content/uploads/2021/06/AGENDA-Romania-Israel-Business-Forum-9-06.pdf.

Din delegaţia oficială a Statului Israel fac parte importanți oficiali guvernamentali, însoțiți de circa 60 de oameni de afaceri, reprezentanți ai unor importante companii israeliene din următoarele domenii: apărare, orașe inteligente, securitate cibernetică și siguranță națională; sănătate și digitalizare în sănătate (producători de software și echipamente de profil); agricultură și managementul apei (sisteme de irigații, sere și tehnologii de creșterea animalelor).

Agenda vizitei de stat în România a ES Reuven Rivlin, președintele Statului Israel, include o întâlnire cu președintele României, Klaus Iohannis (marți, 8 iunie 2021), un discurs în Parlamentul României în deschiderea Forumului de Afaceri (miercuri, 9 iunie 2021), precum și participarea la ceremonia de comemorare a soldaților care și-au pierdut viața în accidentul de elicopter din 2010 în Munții Bucegi (joi, 10 iunie 2021).

Vizita de stat are loc în contextul celebrării, la 11 iunie, a 73 de ani de relaţii diplomatice neîntrerupte între România şi Statul Israel.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;