Campionatul UEFA 2020 se vede în aer liber, iar premiile sunt în foodcourt, la Palas

Activitățile în aer liber sunt relaxante, stimulează productivitatea și sunt un bun liant pentru a-ți petrece timpul cu prietenii. Weekend-ul acesta la Palas te poți bucura de partidele de fotbal, dar și de oferte culinare din foodcourt. Închide laptopul, sună-ți prietenii și vino în parcul Palas, unde te așteaptă trei zile pline cu surprize!

 

Campionatul european de fotbal UEFA EURO 2020 debutează vinerea aceasta, 11 iunie 2021, în Italia, la Roma, dar și în parcul Palas, unde este instalat un ecran uriaș, pe care vor rula toate partidele programate în acest sezon. În zona patinoarului, are loc „Football day & Nights” , unde microbiștii își vor da întâlnire pe bean bags în fiecare zi în care are loc câte un meci UEFA EURO 2020. În același timp, dacă ți se face sete, în zonă este amplasat un „pop-up bar” care va asigura băuturi răcoritoare pentru doritori. Dacă nu mai ai loc pe bean bags, poți să mergi în foodcourt, pentru că și acolo vor rula, la televizor, meciurile din campionatul UEFA.

„Football day & Nights” te așteaptă în foodcourt-ul Palas și cu super oferte: la 4 mese servite, primești premii inedite, precum: mingi de fotbal, vouchere sau băuturi răcoritoare. Când cumperi de minimum 25 de lei de la unul dintre restaurantele din foodcourt, păstrează bonul și ștampilează-ți cardul la Centrul de Premiere, iar la 4 ștampile acumulate pe un card, primești un cadou. Cardul se obține de la Centrul de Premiere, aflat în zona foodcourt. Campania se desfășoară pe tot parcursul campionatului UEFA 2020, 11 iunie – 10 iulie 2021.

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;