Spectacol marca Bon Jovi, transmis la Cinema „Ateneu”

Trupa Bon Jovi, inclusă în Rock & Roll Hall of Fame, ajunge pe marele ecran de la Cinema „Ateneu” cu un spectacol exclusiv: Bon Jovi from Encore Nights.

Vineri, 25 iunie, de la ora 20.00, fanii trupei pot simți atmosfera unui eveniment de anvergură internațională. Concertul este înregistrat live în New Jersey și va fi difuzat în cinematografele din întreaga lume.

De-a lungul unei cariere legendare, care se întinde pe mai mult de trei decenii, din 1983 când trupa a luat naștere, Bon Jovi și-a câștigat locul printre numele rockului internațional și a fost introdusă în Rock & Roll Hall of Fame, precum și în Songwriters Hall of Fame.

Cu peste 130 de milioane de albume vândute în întreaga lume, un catalog extins de hituri, mii de concerte susținute în peste 50 de țări pentru mai mult de 35 de milioane de fani și încasări din bilete de peste 1 miliard de dolari în întreaga lume, doar în ultimul deceniu, Bon Jovi este trupa perfectă de rock & roll.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 25 lei și pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași. Sala mare a Ateneului este deschisă la o capacitate de 70%, cu respectarea măsurilor și regulilor impuse de autorități.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;