A fost dat startul înscrierilor la cea de-a X-a ediţie (aniversară) a “Primăverii Dermatologice Ieşene”

A fost dat startul înscrierilor la cea de-a X-a ediție a evenimentului “Primăvara Dermatologică Ieşeană” (PDI), manifestare națională cu participare internațională devenită deja o tradiție nu doar pentru mediul academic medical românesc, ci și pentru cel internațional.

“PDI este școala de dermatologie ieșeană ajunsă la apogeu, care a depășit granițele Iașului și ale Moldovei. Este națională, are confirmarea caracterului național prin participarea lectorilor de la toate universitățile de medicină din România, dar și a medicilor din toată țara. Renumele acestei manifestări a trecut peste granițe, motiv pentru care foarte mulți speakeri de peste hotare și-au dorit să fie lectori, să ofere din cunoștințele lor fără a cere nimic în schimb, entuziasmați de atmosfera de la PDI, unde participanții au plecat de fiecare dată cu informații oferite în premieră. Ei au venit în calitatea lor de profesori, au fost convinși de calitatea acestui eveniment, motiv pentru care au acceptat să fie parte dintre cei care instruiesc, dincolo de granițe și dincolo de perimetrul European”, a declarat prof.univ. dr. Daciana Elena Brănişteanu, preşedintele Comitetului de organizare al PDI 2021.

Cea de-a X-a ediţie a Primăverii Dermatologice Ieşene va avea loc in perioada 20 – 24 iulie 2021.

Avand în vedere situaţia epidemiologică cauzată de infecţia cu SARS-CoV-2, şi în acest an manifestarea se va desfasura online, în condiţii de totală siguranţă pentru participanţi.

Cu peste 2.500 de participanti, din care peste o sută de lectori consacraţi din ţară şi din străinatate, PDI are un standard ştiinţific greu de egalat, programul manifestarii fiind reprezentat de o succesiune de CURSURI, WORKSHOPURI şi PRELEGERI cu impact teoretic şi practic imediat. Tot ceea ce este nou şi valoros în DERMATOLOGIA LA INTERFAŢA CU ALTE SPECIALITĂŢI MEDICALE va fi prezentat, în avanpremieră, la PDI 2021.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;