„Palas Tasty” și „Weekend de Artă și Antichități” la Palas: trei zile pentru pofticioși și iubitori de obiecte vintage

Palas pregătește un weekend cu multe suprize pentru gurmanzi și pentru iubitorii de obiecte care omagiază trecutul. Pentru că suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă mâncare bună, am pregătit un concept yummy de festival street food cu preparate delicioase și cu băuturi de vară. Pe lângă mâncarea apetisantă și atmosfera de festival din parcul Palas, vei putea face și o incursiune în lumea obiectelor vintage, la „Weekend-ul de Artă și Antichități”, ce are loc în Atriumul Palas.

 

În acest sfârșit de săptămână, între 25 – 27 iunie 2021, ieșenii sunt așteptați la Palas Tasty, un eveniment cu preparate delicioase, făcute din cele mai proaspete ingrediente și activități pe care nici un gurmand nu ar trebui să le rateze. Astfel, de vineri până duminică, aromele ispititoare vor cuprinde parcul Palas. Ce puteţi savura? Evident, burgeri suculenți de la Romanian Burgers și 66 Burger Station, indian food de la IndiVan, gustoșii wurst de la Bătrânu’ Sas, preparate cu specific american de la Hatz, waffles belgiene de la Famous Waffles și deserturi de la Thaice Cream, La Nu Știu Cine și Snack Track. Paharul de șampanie îl puteți savura de la Frizzante, iar cu diverse băuturi vă așteaptă Corsini furnizate de partenerul Birra Moretti.

După ce te-ai relaxat în parc alături de cei dragi și ai savurat mâncarea preferată, vino și în Atriumul Palas și fă o călătorie în timp, marcată de eleganță și rafinament, la „Weekend-ul de Artă și Antichități”. Evenimentul are loc de vineri până duminică, în perioada 25 – 27 iunie 2021, aduce laolaltă oameni pasionați de cultură, istorie și conservarea valorilor și pune la dispoziția publicului piese cu povești încântătoare, de sute de ani. Printre exponate se vor regăsi bijuterii elegante, ceasuri de colecție, porțelanuri, argintărie, viniluri, numismatică, filatelie, piese de mic mobilier, tablouri, decorațiuni și multe alte articole. De altfel, piesele trecutului poartă cu ele semnificații pe care publicul interesat le poate afla de la colecționari.

Surprizele vor continua și săptămâna viitoare, când în parcul Palas se va instala Caravana cu Jocuri a celor de la Happy Color. Jocuri educativede societate și de stimulare a memoriei și a creativității, menite să extindă limitele cunoașterii, ateliere de lectură și de meșterit diverse obiecte, teatru, dansuri, muzică de toate felurile îi vor ghida pe cei mici și pe cei mari prin lumea fascinantă a unui alt mod de petrecere a timpului liber. Festivalul va avea loc în perioada 30 iunie – 4 iulie 2021.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;