Poli Iaşi a oficializat primele transferuri

După câteva zile de linişte, Poli Iaşi a început să mişte pe piaţa transferurilor, oficialii clubului din Copou oficializând sâmbătă primele noutăţi la echipă. Astfel, potrivit unui comunicat postat pe pagina de socializare a clubului, Poli Iaşi a reuşit transferurile fundaşului central Florin Plămadă şi a mijlocaşului ofensiv Marian Târşa, ambii de la FC Botoşani.

Născut la Rădăuți pe 30 aprilie 1992, Florin Plămadă (1,85 metri) a mai evoluat în Copou în anii 2014 și 2015. A bifat peste 80 de prezențe în Liga I, dar și două selecții la naționala de tineret a României.

Originar din Vaslui (n. 16.04.1998), Marian Târșa a fost format la Centrul de Copii și Juniori din Copou, în 2016 debutând sub culorile Politehnicii în Liga I. Marian Târșa (1,82m) a mai fost legitimat la FC Botoșani, echipă de la care a revenit la Poli. Are 20 de jocuri în prima ligă.

În altă ordine de idei, potrivit unor surse din cadrul clubului, în zilele următoare, Poli urmează să mai facă două transferuri. Este vorba despre mijlocaşul ofensiv Marian Stoenac, de la FCU Craiova, şi de atacantul Andrei Istrate (FCSB), care va veni la Iaşi sub formă de împrumut.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;