2:33 pm - Friday July 1, 2022

Vacanța de vară a venit și în parcul Palas, adusă de Caravana cu Jocuri – festival de joacă, carte și arte

Cea mai așteptată vacanță din an a început, iar joaca, timpul liber și copiii sunt cei mai buni prieteni. Happy Color România îi așteaptă pe cei mici la Palas, la Caravana cu Jocuri, unde timp de cinci zile vor descoperi un festival al jocurilor și al distracției. Lumea basmelor prinde și ea aripi la ediția de anul acesta, în zona plină cu paginile magice ale cărților pentru copii. Participarea la eveniment este gratuită.

În perioada 30 iunie – 4 iulie 2021Happy Color România vă așteaptă la un sejur de 5 zile, bogat în vitamine culturale, în Caravana cu Jocuri – festival de joacăcarte și arteJocuri educativede societate și de stimulare a memoriei și a creativității, menite să extindă limitele cunoașterii, ateliere de lectură și de meșterit diverse obiecteteatrudansurimuzică de toate felurile îi vor ghida pe cei mici și pe cei mari prin lumea fascinantă a unui alt mod de petrecere a timpului liber.

De miercuri până duminică, puteți porni în căutare de activități care să vă facă mai sprinteni, la un festival dedicat jocurilorsocializăriiprieteniei și distracțieiCaravana cu Jocuri deschide în acest an la Palas Iași și o zonă cu carte pentru copii. Astfel, toți cei care își croiesc drumul prin parc sunt invitați să treacă granița din Tărâmul Jocurilor spre Tărâmul Cărților, plini de curiozitate pentru ceea ce editurile prezente au de oferit. Printre oaspeții literari ai acestei ediții se numără edituri precum: CorintDidactica Publishing HouseNominaPaul EditionColecției de Carte și Arta HARNAU Iași etc.

Participarea la toate activitățile din cadrul evenimentului este gratuită, iar informații despre programul detaliat se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre Caravana cu Jocuri

 

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color, împreună cu partenerii săi, are un singur scop: să meargă acolo unde e nevoie pentru a promova cultura în rândul copiilor, jocurile educative şi de societate, pentru a oferi oamenilor un mod plăcut de petrecere a timpului liber.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formată din traineri experimentaţi și voluntari – tineri talentaţi, pasionaţi de jocurile educative şi de societate. Anul trecut, Caravana cu Jocuri a decis să își extindă orizonturile aducând în cadrul festivalului și o zonă de carte, din dorința de a transforma cititul într-un ritual pentru cei mici, la fel ca joaca.

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;