Poli Iaşi merge “ceas” în amicale

Poli Iaşi continuă să fie neînvinsă în jocurile de pregătire în vederea debutului în noul sezon al Ligii 2. Mai mult decât atât, în cele trei meciuri amicale disputate până acum, toate în Copou, elevii lui Costel Enache nu au primit gol, reuşind să marcheze de 15 ori!

Miercuri, la ora 11.00, ieşenii au jucat în compania formaţiei Huşana Huşi, locul 5 în clasamentul Seriei 1 a Ligii 3 la sfârşitul sezonului trecut, gazdele impunându-se, în final, cu scorul de 1-0 (0-0), în urma reuşitei lui Cristi Puşcaş (min. 86), jucător transferat în această vară de la divizionara secundă Dunărea Călăraşi.

În prima repriză, antrenorul Costel Enache a trimis în teren următorul “11”: Axinte – Onea, Plămadă, Cană, A. Stan – Târșa – Serediuc, Fr. Cristea, Stoenac, Pelivan – Istrate.

Imediat după pauză, la Poli au intrat Brânză, Pușcaș, Pop și Kacorri, care i-au înlocuit pe  Axinte, Stoenac, Pelivan și, respectiv, Istrate.

Pe parcursul părţii a doua a jocului, la gazde au intrat pe teren și ceilalţi jucători din lot, cu excepția lui Zaharia, accidentat.

Până acum, Poli Iaşi a susţinut trei partide verificare, toate pe teren propriu, încheiate cu următoarele rezultate: 3-0 cu Academia “Poli” Iaşi, 11-0 cu LPS Iaşi şi 1-0 cu Huşana Huşi.

Următoarea partidă de verificare, ultima înaintea stagiului de pregătire care va debuta săptămâna viitoare la Poiana Braşov, este programată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 11.00, în deplasare, în compania formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ (locul 3 în Seria 1 a Ligii 3 la finalul sezonului trecut).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;