5:13 pm - Wednesday April 18, 0936

Academie alternativă pentru dezvoltarea competenţelor necesare unei cariere de succes

Asociația “Tineri de Succes” și Clubul “Tineri de Succes” anunţă organizarea Şcolii de Vară 2021, eveniment de tradiție organizat la Iași din anul 2017.

Școala de Vară reprezintă o academie alternativă în care tineri, elevi, studenți și orice altă categorie de persoane preocupate de dezvoltarea personală și profesională vor avea ocazia să își dezvolte competențe necesare unei cariere de succes.

Școala de Vară 2021 se va desfășura fizic la Iași, în Amfiteatrul Palas, și online în toată țara în perioada 19 iulie-30 august. Vor fi şapte seminarii organizate săptămânal, care vor dezvolta câte o temă necesară pentru dezvoltarea de succes a oricărui tânăr, după cum urmează:

  • 07. – Orientarea în carieră
  • 07. – Branding Personal
  • 08.– Managementul Proiectului
  • 08.– Comunicare și relații de success
  • 08.– Public Speaking
  • 08.– Cheltuitor vs. Investitor
  • 08.– Arta Vânzărilor

“În cadrul acestor seminarii pe care le organizăm, invităm mentori, persoane cu experienţă, care să împărtăşească tinerilor din experienţa proprie şi astfel să îi sprijine să ia cea mai bună decizie privind educația și profesia. Școala de Vară reprezintă o academie alternativă în care îți vei dezvolta competențe, cum ar fi relaționarea eficientă, vorbitul în public și lucrul în echipă, prin participarea la programe non-formale și informale.on-formale și informale. Asigurăm participarea gratuită la toate programele noastre tuturor tinerilor care își doresc să devină de succes într-un mediu propice dezvoltării, experimentării și perfecționării alături de antreprenori și profesioniști din diverse domenii, pregătiți să îți devină mentori”, anunţă organizatorii într-un comunicat.

Asociația “Tineri de success” este o organizație non-profit, apolitică, non-guvernamentală, înființată în anul 2012, care are ca scop orientarea educațională, profesională și formarea competențelor necesare pentru integrarea în piața muncii a elevilor, studențiilor și tinerilor.

Filed in: Informațía zilei, ONG-uri

Comments are closed.

;