5:13 pm - Friday April 19, 0819

Poli Iaşi – Ştiinţa Miroslava 2-1. Victorie chinuită a ieşenilor, după un meci anost

Cu numai două săptămâni înaintea debutului în campionat, CSM “Poli” Iaşi este departe de a arăta ca o echipă care şi-a propus promovarea în eşalonul de elită la finalul sezonului care începe pe 31 iulie.

După ce, în precedentele meciuri de verificare, disputate în Copou, s-au “distrat” cu juniorii de la propria academie (scor 3-0) şi cu cei de la Liceul cu Program Sportiv (scor 11-0), la care s-a adăugat victoria la limită cu Huşana Huşi (scor 1-0), ieşenii au suferit sâmbătă, în deplasare, primul eşec în amicale, piezând cu 0-3 în faţa formaţiei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Evoluţia palidă din meciul din week-end, de sub Pietricica, ar fi trebuit să reprezinte un semnal de alarmă în privinţa stadiului actual de pregătire al echipei, întrucât în amicalul disputat în această dimineaţă de ieşeni pe terenul central din cadrul Complexului Sportiv “Emil Alexandrescu”, în compania Ştiinţei Miroslava, carenţele tehnico-tactice evidente în meciul cu Ceahlăul au fost şi mai pregnante.

 Finalmente, Poli Iaşi a câştigat meciul cu vecinii de la Miroslava cu scorul de 2-1 (1-1), golurile gazdelor find marcate de Francisc Cristea (min. 7 din penalty, după un fault la Stoenac) şi Alexandru Zaharia (min. 60 – cu capul, din centrarea lui A. Stan).

Poli Iaşi: Axinte (min. 46 Brânză) – Onea, Târșa, Cană (min. 46 Plămadă), A. Stan (min. 70 Purcariu) – Pușcaș (min. 60 Ungurenașu), Fr. Cristea (min. 70 Moisă) – Serediuc (min. 46 Aftanache), Stoenac (min. 54 Bogdan), Ionuţ Pop (min. 46 Pelivan, min. 60 Iurașcu) – Istrate (min. 46 Zaharia).

Sâmbătă, Poli Iaşi are programat un nou meci de verificare, în deplasare, în compania formaţiei SEPSI II Sf. Gheorghe.

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;