A fost semnat contractul de modernizare a DJ 281 B Borosoaia – Plugari

Consiliul Județean Iaşi, prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor  Iași, a semnat astăzi contractul de modernizare a DJ 281B Borosoaia – Plugari.

Valoarea contractului este de 14.821.350,15 inclusiv TVA, iar câștigătorul licitației este S.C. Enviro Construct SRL. Tronsonul care va fi modernizat are șapte kilometri.

“Privind în perspectivă, rezolvăm mai mult decât o problemă de infrastructură rutieră. Conectăm comunitatea din Plugari la rețeaua de drumuri din județ și cu centrele urbane, asigurăm mobilitatea cetățenilor și creăm noi oportunități de a dezvolta comunitatea la nivel economic și social. Vă doresc spor la treabă și energie pentru a finaliza chiar și înainte de termen, dacă va fi posibil, modernizarea drumului. Trebuie să ne implicăm cu toată forța fiindcă rolul nostru este deopotrivă important, atât noi, Consiliul Județean Iași, ca autoritate contractantă, cât și dumneavoastră executantul, pentru a oferi comunității noastre acest obiectiv și această șansă la dezvoltare”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași.

“Este o zi istorică pentru locuitorii comunei Plugari, mai ales pentru cei din satele Onești și Borosoaia pentru că, în sfârșit, vor beneficia de condiții decente de viață. Felicit constructorul și-l aștept pe teren”, a afirmat Paul Mursa, primarul comunei Plugari.

Durata de execuție este de opt luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;