5:13 pm - Thursday April 18, 4537

O nouă ediţie a Şcolii de Vară, organizată la Iaşi de Asociaţia “Tineri de succes”

Vineri, 16 iulie, în Sala Mare a Primăriei a avut loc deschiderea oficială a Şcolii de Vară 2021, eveniment organizat de Asociația “Tineri de Succes” și Clubul “Tineri de Succes”.

Școala de Vară, eveniment organizat la Iaşi începând din anul 2017, reprezintă o academie alternativă în care tineri, elevi, studenți și orice altă categorie de persoane preocupate de dezvoltarea personală și profesională au ocazia să își dezvolte competențe necesare unei cariere de succes.

În acest an, Școala de Vară 2021 se va desfășura fizic, la Iași, în Amfiteatrul Palas, și online, în toată țara, în perioada 19 iulie-30 august.

Evenimentul include şapte seminarii organizate săptămânal, care vor dezvolta câte o temă necesară pentru dezvoltarea de succes a oricărui tânăr, precum orientarea în carieră, branding-ul personal, managementul proiectului, comunicare și relații de success, public speaking, cheltuitor vs. investitor şi, respectiv, arta vânzărilor

“Cred că este limpede că, de multe ori, tinerețea și succesul merg mână-n mână. Cu două condiții: mai întâi, ca tânărul să-și dorească și să se pregătească pentru o carieră de succes și, în al doilea rând, ca societatea în care trăim să nu obstrucționeze orice idee înnoitoare, orice inițiativă, orice proiect.

Se știe că reușita personală, în orice domeniu posibil, oferă foarte multă libertate individului de succes, iar libertatea nu este întotdeauna pe placul unora dintre conducători.

Cât privește Iașul, administrația locală și eu personal repetăm promisiunea pe care am făcut-o întotdeauna în astfel de momente: autorii unor astfel de inițiative vor avea întotdeauna în noi un prieten care va sprijini necondiționat orice proiect bun care poate ajuta comunitatea ieșeană.

Adică, exact ceea ce este proiectul „Clubul Tineri de Succes”, care-i ajută pe tineri nu doar să se integreze în piața muncii, ci chiar să performeze, grație competențelor dobândite, la locul de muncă!

Așadar, în Iași se poate, se întâmplă și se recomandă să ai succes! De altfel, Iașul însuși a devenit, de ani de zile, un oraș de succes. Poate și pentru că este un oraș al tinereții!”, a declarat primarul Mihai Chirica, prezent la festivitatea de deschidere a manifestării.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;