5:13 pm - Monday April 19, 5830

Doi reprezentanţi ai Teatrului Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi, nominalizaţi la Premiile UNITER din acest an

Pe lista nominalizărilor La Gala Premiilor UNITER, eveniment care va avea loc în această seară, la ora 21.00, în Capitală, se află şi doi reprezentanţi ai Teatrului Naţional “Vasile Alecsadri” din Iaşi.

Este vorba despre Emil Coșeru, societar al Teatrului Național Iași, la categoria „Cel mai bun actor în rol secundar”, pentru rolul Ion din „Năpasta (…și era pădurea singură…)” de I.L. Caragiale, un spectacol de Adi Carauleanu, şi, respectiv, Diana Vieru, studentă a Universității Naționale de Arte „George Enescu” Iași, Facultatea de Teatru (anul III), clasa prof. Doru Aftanasiu, categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar”, pentru rolul Marusia din spectacolul „Orașul cu fete sărace”, după Radu Tudoran, regia, scenariul și universul sonor Radu Afrim.

Gala Premiilor UNITER 2021 este programată diseară, ora 21.00, la Sala Mare a Teatrului Național „I.L. Caragiale” din București, evenimentul urmând să fie transmis în direct pe TVR 1, TVR International, TVR Moldova și Radio România Cultural.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;