Twinkle Star Iaşi, distins cu « Gold Preparation Centre 2021 » de Centrul de pregătire pentru examene Cambridge English

Cambridge English a acordat instituției TWINKLE STAR IAȘI statutul prestigios de „Centru de pregătire Gold”, distincţie care pentru anul școlar 2020/2021 răsplătește nouă centre de pregătire la examenele Cambridge English din România.

Twinkle Star este cel mai mare centru de pregătire pentru examene Cambridge din România, cu peste 4.500 de cursanți.

Centrul are o experiență de 13 ani în pregătirea candidaților, fiind acreditat și premiat „Cel mai bun centru de pregătire Cambridge Step by Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie. Este pentru al doilea an consecutiv când Twinkle Star Iași primește distincția “Gold Preparation Centre », marcă a excelenței în pregătirea candidaților pentru examenele Cambridge English.

Indicatorii de performanță ai Twinkle Star includ peste 10.500 de candidați care au obținut un certificat Cambridge English, începând cu anul 2008.

Rata de promovabilitate a cursanților la examenele Cambridge English este în fiecare an de peste 99%.

În anul școlar 2020-2021 un număr de 1.216 cursanți Twinkle Star au obținut un certificat Cambridge English, indicele de promovabilitate fiind 99,92%. Cursanții pregătiți de Twinkle Star au reușit la examenele Cambridge să obțină rezultate cu până la 9,50% procente peste media mondială : cu peste 5.52% procente la examenele A2 Key (KET), 5,92% la examenele B1 Preliminary (PET), 3,14% la examenele B2 First (FCE) și un rezultat spectaculos la examenele C1 Advanced (CAE), cu 9,51% procente peste media mondială.

“Datorită elevilor, părinților și nu în ultimul rând datorită profesorilor noștri suntem astăzi cel mai mare centru lingvistic din România.

Succesul li se datorează și este în principal generat de investiția de timp și resurse din partea tuturor părților implicate, pentru atingerea obiectivului comun de a stăpâni limba engleză la nivel de excelență.

Ne mândrim cu rezultatele cursanților noștri dar mai presus de toate suntem bucuroși pentru ei întrucât acestea le aduc noi oportunități pe viitor.

Ca o particularitate și un element de unicitate față de alte centre, suntem singurul centru lingvistic din România care pregătește și copii sub 8 ani pentru examenele Cambridge English. Recordul de până acum – 5 ani și zece luni, vârsta celui mai tânăr cursant care a început cu noi formarea Cambridge.

Misiunea și valorile noastre sunt cele care ne diferențiează: avem încredere în copii și punem pasiune în munca noastră, pentru a le oferi nu doar un parcurs de învățare a unei limbi străine, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală”, a precizat Ruxandra Rață-Bucevschi, manager și fondator al Twinkle Star.

Centrul lingvistic Twinkle Star pune în aplicare abordarea «step-by-step» (pas cu pas) Cambridge English, oferind elevilor o pregătire progresivă pentru diferite niveluri de examen. Tematica de curs este adaptată 100% atât cerințelor examenelor Cambridge English cât și vieții cotidiene. Cursanții pot opta pentru cursuri de pregătire Cambridge, acestea desfășurânduse pe durata unui an sau doi ani școlari, în funcție de nivelul de examen pe care îl vor susține la finalul acestora : de la cursuri pentru preșcolari, la cursuri pentru Young Learners of English (YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers, sau A2 Key (KET), B1 Preliminary (PET), B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) sau C2 Proficiency (CPE).

Examenele de limba engleză Cambridge English sunt recunoscute la nivel internațional și sunt corespunzătoare nivelurilor de competență CECRL (Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi), niveluri pe deplin compatibile cu programa școlară a Educației Naționale.

Examenele evaluează sistematic cele patru competențe de limbă și fac ca învățarea limbii engleze să fie atractivă, eficientă și plină de satisfacții. Cambridge English favorizează o abordare pas cu pas pentru a-și îmbunătăți nivelul de limba engleză în profunzime: de la învățământul primar la învățământul gimnazial, la învățământul superior și până chiar și în cadrul unei companii, abordarea învățării limbii engleze este adaptată tuturor nivelurilor. Certificatele Cambridge English sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale din România și pot fi folosite pentru echivalarea probei de competență lingvistică de la bacalaureat sau pentru admiterea la clase cu program intensiv sau bilingv de limba engleză, la nivelul gimnazial sau liceal.

Certificatele Cambridge English sunt o marcă a excelenței, deschid calea către învățământul superior și creează oportunități de studii și carieră, în țară sau in afara ei.

Pregătirea pentru aceste examene permite oricărui candidat să atingă un nivel foarte bun de engleză, atât scris cât și vorbit, apoi să-l evalueze și să obțină o diplomă recunoscută internațional care-i atestă acel nivel. Pregătirea la examene se realizează în școli de limbi străine sau în unități de învățământ în cadrul unor cursuri de engleză consolidate, cărora li se acordă un scop concret: promovarea examenului.

Cambridge Assessment English este departamentul de examene al Universității Cambridge din Marea Britanie specializat în evaluarea competențelor de limba engleză.

Sediul central este situat în Marea Britanie, iar Cambridge English este prezent în 24 de birouri din întreaga lume. În fiecare an, peste 5,5 milioane de candidați la nivel mondial susțin examene.

Diplomele sunt recunoscute la nivel internațional de peste 25.000 de școli, universități, angajatori și organizații guvernamentale.

Diplomele oferite de Cambridge Assessment English sunt aliniate la Cadrul European Comun de Referință pentru Limbi (CECRL).

Filed in: Educație, Informațía zilei

Comments are closed.

;