Filmul „Neidentificat” va avea o proiecție de gală la Iași

 

Neidentificat, cel de-al doilea lungmetraj al regizorului Bogdan Apetri, va rula în prezența actorului ieșean Bogdan Farcaș, luni, 9 august, de la ora 20.00, la Cinematograful Ateneu.

O co-producţie România-Cehia-Letonia, Neidentificat este un policier care reușește să îmbine cu succes suspansul unui thriller, cu misterul caracteristic filmelor polițiste și atmosfera autentică de film noir, explorând cu mult tact și intensitate peisajul interior al minţii şi sufletului uman.

În film îi vom vedea pe Bogdan Farcaș, Dragoș Dumitru, Vasile Muraru, Emanuel Pârvu, Olimpia Mălai, Ana Popescu, Andrei Aradits, Kira Hagi, Ion Bechet.

În cadrul competiției oficiale a Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), filmul a fost recompensat cu Premiul FIPRESCI, oferit de juriul Federației Internaționale a Criticilor de Film unui film din secțiunea Zilele Filmului Românesc.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 15 lei și pot fi achiziționate online (https://cinemaiasi.ro/film/neidentificat/) sau direct de la casieria Ateneului Național din Iași.

Filed in: Cultură, Informațía zilei

Comments are closed.

;