5:13 pm - Friday April 18, 9084

Caravana „Blood Network” by UNTOLD ajunge la Iulius Mall Iași: donatorii vor primi bilete gratuite la festival

Unsprezece mari orașe ale României au intrat în campania „Blood Network”, iar în acest weekend caravana ajunge la Iași. Caravana de donare de sânge ajunge la Iulius Mall Iași, unde îi așteaptă pe cei care vor să facă parte din comunitatea donatorilor „Și Eu Donez” și care vor primi bilete gratuite la cel mai așteptat festival din România.

 

Se spune că dacă „bine faci, bine găsești” și cu siguranță, în acest weekend, vei găsi „binele” în parcarea Iulius Mall IașiVino să contribuim împreună la cea mai mare rețea unică a donatorilor de sânge din România, „Blood network”! Sâmbătă și duminicăpe 21 – 22 august 2021, caravana staționează în parcarea Iulius Mall Iași, iar tu vei putea dona sânge și vei fi recompensat cu distracție. Sună-ți prietenii și veniți să donați, iar caravana „Blood Network” vă trimite la UNTOLD 2021Cei care donează și se înscriu în rețeaua „Și Eu Donez” primesc gratuit un bilet pentru prima zi a festivalului, dar și un voucher de cumpărături în valoare de 100 de leivalabil în magazinele Kaufland. Dacă nu ești weekend-ul acesta în Iași și nu ajungi la caravana de la Iulius Mall, poți să mergi la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Iași să donezi sânge și, ulterior, să te înscrii în rețeaua „Și Eu Donez”, prin care vei primi reducere la achiziționarea abonamentelor la UNTOLD 2021.

Iulius Mall Iași este un proiect dedicat tinerilor care iubesc efervescența, care sunt mereu în căutare de aventură și care au mereu vibe de festival. Iașul are sânge de festivalier, iar acest lucru se va vedea în acest weekend, în parcarea Iulius Mall Iași. Tinerii din București, Constanța, Târgu Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești și Craiova s-au alăturat deja caravanei „Blood Network”, iar acum este rândul celor din Iași. Mai multe informații găsiți pe site-ul oficial Untold Festival.

„Blood Network” este cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România și a fost inițiată de organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea.

În acest weekend donăm sânge în cadrul Caravanei „Blood Network”, în parcarea Iulius Mall Iași!

 

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;