5:13 pm - Monday April 19, 5965

Program de internship destinat studenţilor, organizat de Consiliul Judeţean

Consiliul Județean (CJ) Iași pune la dispoziția studenților nouă locuri în cadrul unui program de internship la departamentele din subordine, repartizarea acestora urmând să se facă în funcție de studiile absolvite.

Înscrierile pentru participarea la internship au debutat luni, 23 august, și se vor încheia pe 6 septembrie.

Selecția participanților se va realiza în două etape. Prima este cea a concursului de dosare, iar a doua va consta într-un interviu online pentru cei admiși în cadrul primei probe. Interviul este programat să se desfășoare între 15 și 21 septembrie.

Programul de internship va avea loc în perioada 27 septembrie – 13 decembrie, iar participanții vor fi remunerați, potrivit legislației în vigoare.

“Consiliul Județean devine o instituție deschisă, în care îmi doresc ca tinerii să își găsească locul, să își integreze vocea și viziunea, să fie încurajați și sprijiniți să se dezvolte. Experiența colegilor mei din Consiliul Județean combinată cu energia și entuziasmul tinerilor vor fi ingredientele reușitei profesionale și totodată cheia dezvoltării comunității noastre. Îi încurajez pe studenți și pe tineri să aplice pentru una dintre cele nouă poziții de internship. Timp de două luni și jumătate vor lucra în Consiliul Județean, cu toate responsabilitățile și beneficiile pe care le presupune un job adevărat – task-uri și salariu, și va fi o etapă foarte importantă în cariera lor”, a declarat Costel Alexe, peședintele Consiliului Județean Iaşi.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;