Ieșenii pot beneficia de consultații de specialitate și servicii de îngrijiri medicale la domiciliu prin platforma Beesers

De luna aceasta, locuitorii din Iași pot opta pentru consultații de specialitate și servicii de îngrijire medicală la domiciliu. Rezervarea acestora se poate realiza atât de către pacientul care va beneficia de asistență medicală specializată, cât și de un apropiat al acestuia. Astfel, programările consultațiilor sau al tratamentelor se pot efectua și de către persoanele care nu locuiesc în același oraș cu pacienții aflați în România (Ex: părinții sau bunicii cărora dorim să le asigurăm suport medical specializat).

Raportul publicat de Consiliul Concurenței în 2019 evidențiază o acoperire generală de 8% între nevoia estimată dintre numărul total de pacienți care aveau nevoie de astfel de servicii medicale și cei care beneficiază de acestea.

În prezent,  prin Beesers pot fi rezervate următoarele servicii: administrare medicamente pe cale orală, perfuzii, monitorizare parametri fiziologici, recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie, masaj), injecții, recoltare analize de toate tipurile, recoltare teste Covid, îngrijire plăgi, tratamente escare, montare/schimbare sonde urinare, spălături profesionale pentru urechi, vaccin, servicii de consiliere psihologică. De asemenea, pacienții aflați sub tratament pot beneficia de o rezervare multiplă, care oferă posibilitatea rezervării aceluiași serviciu de mai multe ori sau pot programa un consult de specialitate pentru care se va ține cont de infrastructura care poate fi transportată la domiciliul pacientului.

”Prin Beesers ne dorim să aducem consumatorilor de servicii medicale consultații și îngrijiri de specialitate în confortul casei. În doar șase pași, clientul poate aduce acasă medicul sau asistentul medical într-o manieră predictibilă, trasabilă și monitorizabilă. Utilizatorul are posibilitatea de a rezerva serviciul medical sau consultul împreună cu specialistul în zile și la ore ferme conform schemei de tratament, poate fi informat în permanență cu privire la cine realizează vizitele medicale și, totodată, poate rămâne în contact permanent cu acesta. Adițional serviciilor de îngrijiri medicale, Beesers oferă posibilitatea pacienților de a beneficia de consultații medicale realizate de medici specialiști. Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să atragem cadre medicale cu experiență alături de care construim pachete de monitorizare la domiciliu precum monitorizare cardio pentru o perioadă de 6 luni. De aceea, este foarte important să înțelegem că trebuie să existe o trasabilitate încă din momentul rezervării serviciului și, mai mult decât atât, să conștientizăm importanța componentei de monitorizare deoarece, majoritatea utilizatorilor sunt copiii care comandă pentru părinți. Astfel, persoana care a făcut rezervarea poate comunica de la distanță cu personalul medical fără a fi necesară prezența acestuia în timpul consultului.”, spune Ovidiu Tuduruță, fondator Beesers.

În plus, utilizatorii pot achiziționa de pe site pachete de servicii (pachet de recuperare a mobilității, de recuperare post traumatică, postoperatorie, post AVC, de recuperare post Covid sau pachet pregătire intervenții medicale) cu analize de sânge incluse.

Toți colaboratorii înscriși în platformă sunt acreditați de către Ministerul Sănătății și au experiență semnificativă în mediul de stat sau privat. În portofoliul Beesers se regăsesc acum servicii medicale oferite SC Îngrijiri la domiciliu.

Aplicația Beesers poate fi descărcată din Google Play sau App Store, iar pentru a o accesa, utilizatorii trebuie doar să își creeze un cont sau să se conecteze cu adresa de Google/Facebook/AppleId. Mai departe pot alege din listă serviciul de care au nevoie și furnizorul dorit, având posibilitatea de a stabili ora și data prestării serviciului în cazul în care se dorește achiziția după consultarea costului. Ulterior, fiecare pacient va primi notificări pe telefon despre statusul comenzii.

Filed in: Informațía zilei, Sănătate

Comments are closed.

;