Romeo Vatră, noul director general interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi

Consilierul judeţean Romeo Vatră (PNL) a fost numit director general interimar al  Aeroportul Internaţional Iaşi, în urma şedinţei Consiliului de Administraţie (CA) al acestei unităţi.

Propunerea privind preluarea de către Romeo Vatră a funcţiei de director general a fost înaintată de reprezentantul autorităţii tutelare a Aeroportului, respectiv Consiliul Judeţean Iaşi.

Mandatul lui Romeo Vatră se întinde pentru o perioadă de patru luni, până la alegerea unui nou CA al Aeroportului, acesta putând fi prelungit ulterior.

„Principala mea prioritate este să asigur continuarea demersurilor pentru obținerea finanțării în ceea ce privește prima etapă a proiectului de modernizare a Aeroportul, respectiv construirea unui nou terminal și extinderea parcării.

Iașul are o concurență puternică în regiunea de nord-est, iar, din 2015, Bacăul și Suceava au făcut investiții în creșterea capacității de procesare a pasagerilor.

Astfel, noi trebuie să facem eforturi pentru a duce la îndeplinire acestor proiect de terminal, care va aduce o capacitate de procesare la Iași de până la 3,5 milioane pasageri/an.

Sarcina mea este să asigur ritmul de dezvoltare a acestui proiect în perioada de interimat”, a declarat Romeo Vatră, noul director general interimar al Aeroportului Internaţional Iaşi.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;