5:13 pm - Monday April 19, 4337

Poli Iaşi a anulat stagiul de pregătire de la Vatra Dornei

CSM Politehnica Iaşi a anulat cantonamentul pe care urma să-l efectueze în perioada 31 august – 4 septembrie la Vatra Dornei, din cauza condiţiilor meteorologice (ploi abundente, însoţite de vânt puternic şi temperaturi scăzute), care au făcut ca terenul de joc situat în imediata apropiere a locului în care sunt cazaţi fotbaliştii să devină impracticabil.

“Lotul echipei CSM Politehnica Iași revine astăzi (miercuri, 1 septembrie – n.r.) de la Vatra Dornei, unde era planificat un mini-cantonament de cinci zile. Decizia a fost luată în această dimineață din cauza condițiilor meteo, precipitațiile căzute afectând suprafața de joc a singurului teren cu iarbă din localitatea bucovineană. Astfel, pentru că obiectivele stagiului nu ar fi putut fi îndeplinite, colectivul tehnic a hotărât ca lotul deplasat să se pregătească acasă. Programul antrenamentelor va rămâne același, cu câte două ședințe pe zi până vineri, inclusive”, se arată într-un comunicat al grupării din Dealul Copoului.

În acest moment, campionatul Ligii 2 este suspendat, pentru a face loc meciurilor echipelor naţionale (seniori, tineret şi under 20), acesta urmând a fi reluat pe 11 septembrie, cu etapa a VI-a, în care CSM Politehnica Iaşi va întâlni pe teren propriu formaţia FC Buzău.

După disputarea a cinci runde, elevii lui Costel Enache ocupă locul 11 în clasamentul Ligii 2, cu 6 puncte (două victorii şi trei înfrângeri şi golaveraj 4-5).

Filed in: Informațía zilei, Sport

Comments are closed.

;