5:13 pm - Tuesday April 19, 8411

Back to school friends!” cu outfit-uri stylish de la brandurile din Palas

Pentru fiecare elev, prima zi de școală este specială, fie că se așează prima dată în bancă, fie că este deja obișnuit cu emoțiile începutului de an. O ținută nouă, o pereche de adidași cool, ghiozdanul perfect, rechizite sau gadget-uri de ultimă generație vor întări încrederea și pozitivitatea. Back to school mood is on, iar playstation-ul, consola și meciurile online cu prietenii o să fie puse pe hold o perioadă de timp.

 

Mai este puțin și clopoțelul anunță prima oră, unde cu siguranță emoțiile date de revederea cu prietenii vor atinge cote maxime. Noul an școlar începe cu cele mai trendy outfit-uri, accesorii în tendințe, dar și cu cele mai noi rechizite. Brandurile din Palas s-au pregătit pentru noul an și au îmbinat spiritul practic și tendințele actuale în cele mai noi colecții dedicate elevilor. Cămașă și geacă de la Tommy Hilfiger, pantaloni de la Calvin Klein și pantofi ori un pulover din Intersport, o pereche de jeanși și sneakerși din GRID pot fi ținutele autentice pentru revederea cu prietenii în curtea școlii. Noile modele de ghiozdane reintrepretate din Hervis sunt piesele statement, pe care le vei putea asorta la orice tip de ținută.

Generația Z este o sursă plină de inspirație și o cascadă inepuizabilă de energie, care îi determină pe toți cei din jur să țină pasul cu noile tendințe din orice domeniu. Iar atunci când își doresc cu adevărat să se întâlnească cu prietenii, nici măcar pisica neagră nu le poate tăia calea. Încarcă-te cu vibe-ul dat de gașca „The cool kidz” și lasă-te inspirat de videoclipul dedicat generației Z! Brandurile din Palas Iași propun noi colecții, unde influențele rock, urban street, dar și cele casual se armonizează în outfit-uri perfecte pentru prima zi de școală.

Până pe 19 septembrie 2021, în Atriumul Palas poți face o vizită împreună cu elevul din familia ta și la EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ, unde veți descoperi un univers al rechizitelor. Ghiozdane, manuale, instrumente de scris, seturi de geometrie, o varietate de caiete, dar și cărți pentru bibliografia obligatorie sunt câteva dintre propunerile din cadrul EXCELSIOR PENTRU ȘCOALĂ.

A mai rămas destul de puțin timp până o sa fii din nou „Back to school friends!”, iar la Palas găsești tot ce ai nevoie să transformi școala într-un loc al distracției, al imaginației și al curiozității.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;