Peste 600 de copii din familii defavorizate au primit rechizite din partea Primăriei

Cu ocazia începerii noului an școlar, Primăria Municipiului Iaşi, prin Direcţia de Asistenţă Socială (DAS), a organizat sâmbătă, 11 septembrie, în Parcul Expoziției, o nouă ediție a evenimentului „Copii de nota 10”, în cadrul căruia peste 600 de copii din familii defavorizate au primit cu această ocazie câte un pachet cu rechizite şi dulciuri.

„Acțiunea noastră nu se confundă cu un simplu gest de mărinimie, ci reprezintă o datorie de onoare a comunității, care trebuie să se preocupe de viitorul tuturor copiilor noștri. Un copil educat are șanse infinit mai mari să reușească în viață, devenind astfel un membru de bază al comunității.  De aceea, am adresat din suflet tuturor copiilor un îndemn de a deveni tot mai buni, tot mai preocupați de această incredibilă aventură care este cunoașterea! Într-un oraș cu școli atât de bune precum Iașul, acești copii – ca și toți ceilalți – au toate șansele să devină oameni cu adevărat mari! Eu nu am nicio îndoială că vor reuși!”, a declarat primarul Mihai Chirica.

În deschiderea evenimentului, trupa de actori a Ateneului Naţional din Iaşi a prezentat celor prezenţi un scurt moment artistic.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;