Momente pentru întreaga familie, la Palas: Senzoria Family Fest, Fuse Games Robotics, concert „Once upon a time” by Filarmonica, „Trip IN Romania” și alte surprize

Muzica, moda și demonstrațiile de robotică se îmbină armonios în această săptămână în parcul Palas. „Trip IN Romania” vine în parcul Palas și îi provoacă pe ieșeni să facă parte din proiectul lor video de promovare a Iașului, absolvenții Facultății de Arte Vizuale și Design au pregătit un fashion show neconvențional, plin de culoare, creativitate și extravaganță, Filarmonica de Stat „Moldova” Iași ne va bucura cu basmul simfonic „Once Upon a Time”, iar pasionații de robotică vor putea explora lumea mini roboților. Săptămâna se încheie cu multă distracție pentru cei mici, dar și pentru părinți pentru că „Senzoria” aduce atmosfera de festival la Palas.

„Trip in Romania”, un proiect nonconformist, care te duce în cele mai frumoase colțuri ale țării prin intermediul muzicii, ajunge în parcul Palas. Ieșenii sunt așteptați miercuri, 15 septembrie 2021, de la ora 16.00, cu beat-uri puse de DJ Emann, iar Afgo & Lemon vor susține un moment special cu track-uri incredibile. Întreg evenimentul va fi filmat, materialul fiind folosit ulterior pentru a promova Iașul. Vino împreună cu prietenii tăi și simte magia „Trip IN Romania”! Mai multe informații poți afla de pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

La Palas, toamna continuă pe note muzicale, așa că, melomanii de toate vârstele sunt invitați să facă o călătorie fascinantă în lumea muzicii de film. Astfel, pe 16 și 17 septembrie 2021, orchestra simfonică a Filarmonicii „Moldova” din Iași, sub bagheta dirijorului Radu Popa, va susține, în Amfiteatrul Palas, începând cu ora 19.00, concertul „Once Upon a Time” – A Symphonic Fairytale, iar pe data de 18 septembrie 2021, ne bucurăm de momente inedite. Intrarea la concerte este liberă, în limita locurilor disponibile.

Emoția și glamourul își dau întâlnire vineri și sâmbătă, pe 17 și 18 spetembrie 2021, la „Art East Fashion Weekend”. Tineri designeri vin în parcul Palas, unde vor demonstra ce înseamnă spiritul studențesc în materie de fashion, make-up și hairstyling. Generația nouă de designeri îi va întâlni și pe veteranii din lumea modei, la eveniment fiind prezenți și creatori cunoscuți. Cele două zile dedicatei modei sunt organizate de Casa de Cultură a Studenților Iași împreună cu Academia Models și Palas Iași.

Zona de antrenament a robotului, descoperirea secretelor construirii unui robot – mecanică sau programarea robotului sunt doar câteva dintre atelierele care i-au fermecat pe ieșeni la Fuse Games Robotics. Ajuns la ediția a treia, evenimentul îi așteptă pe pasionați vineri, 17 septembrie, de la ora 10.00, cu activități de programare și robotică, dar și cu un treasure hunt atipic. Fii la curent cu noutățile despre Fusion Games, urmărind pagina lor de Facebook!

Primul weekend din acest an școlar îi așteaptă pe părinți și copii în parcul Palas, cu un festival dedicat lor. Senzoria Family Fest pregătește momente de spectacol, workshop-uri interactive pentru întreaga familie, zonă cu piscină cu bile colorate, unde distracția ajunge la cote maxime, food truck-uri cu delicii culinare, premii și multe surprize inedite. Totodată, profesori și instructori vor fi prezenți în parcul Palas, unde își vor prezenta opționalele dedicate celor mici. Ne vedem duminică, de la ora 15.00, în parcul Palas, la Senzoria Family Fest!

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;