Descoperă aromele Italiei la Osteria MOO, în Iulius Mall Iași

Oricine a gustat un risotto în Milano, o porție de paste în Roma, o pizza în Napoli sau o înghețată în Firenze știe că e foarte greu să găsești un gust similar într-un alt colț al lumii. Cu toate acestea, pasiunea, tradiția și măiestria culinară a Italiei s-au reunit în farfuriile pline de savoare ale restaurantului Osteria MOO, situat la parterul Iulius Mall Iași. Și pentru a păstra din specificul osteriilor tradiționale, meniul cuprinde și vinuri excelente numai bune pentru povești cu oameni dragi, înăuntru sau pe terasă. În acest weekend pentru a marca inaugurarea, muzica live și surprizele nu vor lipsi nici ele.

 

Bucătăria italiană, plină de savoare și arome minunate, a ajuns și în inima cartierului Tudor Vladimirescu pentru că la parterul Iulius Mall Iași s-a inaugurat Osteria MOO, singurul restaurant cu meniu à la carte din zonă și locul în care te poți bucura de mâncare delicioasă și de o atmosferă relaxată, pe scurt… la dolce vita. Poți să-ți începi călătoria culinară cu o porție de paste făcute fix ca pentru visele și poftele unui italian, pizza care o să te ducă cu gândul la străzile din Napoli sau poți alege risotto cremos exact ca în nordul Italiei. La desert te poți delecta cu gelato ori sorbetto – povești italiene disponibile în diverse sortimente.

Meniul este completat de burgeri pentru toate preferințele și exigențele, salate și supe gustoase, iar pentru un pahar de vin care să țină companie discuțiilor prelungite poți opta pentru antipasti. Micul dejun variat îți stă la dispoziție până spre prânz și opți alege pe lângă cafea, fritata sau piadină și alte delicii hrănitoare pentru o zi plină de energie. Business lunch-ul la prețul de 25 lei vine la pachet cu o gură de aer proaspăt și cu raze de soare tomnatic, iar băuturile diverse vor completa o masă pe cinste.

Noua locație pune accentul pe bun gust și simplitate, iar designul cozy și modern te va cuceri, mai ales că weekendul acesta preparatele vor fi condimentate cu muzică live. Mai mult decât atât, până duminică, 19 septembrie 2021, la orice fel de mâncare comandat vei primi gratuit din partea casei o băutură la alegere sau o prăjitură. Însă surprizele vor continua și în următoarea perioadă.

 

Vino la Osteria MOO din Iulius Mall Iași să te bucuri de vera cucina italiana!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;