Nouă studenţi şi absolvenţi de facultate, selectaţi pentru programul de internship al CJ Iaşi

Tinerii selectați în vederea derulării primului program de internship organizat de Consiliul Județean (CJ) Iaşi vor începe activitatea marţi, 28 septembrie. Este vorba despre nouă studenți și absolvenți de facultate care au fost distribuiți la direcțiile din cadrul CJ Iaşi în funcție de specializarea pe care o urmează sau studiile absolvite.

Programul de internship are o durată de două luni și jumătate, timp în care participanții vor lucra șase ore pe zi și vor fi plătiți conform legii, anunţă reprezentanţii administraţiei judeţene.

“Mă bucur că implementăm acest proiect în Consiliul Județean și vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru deschiderea și entuziasmul cu care au privit acest program. Dragi interni și dragi colegi, vă doresc tuturor putere de muncă, să vă păstrați același entuziasm și să facem din această primă ediție a programului de internship un succes, un model pentru celelalte ediții care vor urma, pentru că ne dorim în acest mandat să dăm șansa cât mai multor tineri să ne cunoască și să lucreze alături de noi”, a declarat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iaşi, în conferinţa de deschidere a evenimentului.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;