5:14 pm - Friday April 29, 4585

Primăria va contracta un credit de investiţii în valoare de 21 de milioane de euro de la BERD

Primăria Municipiului Iaşi va contracta un credit de investiţii în valoare de 21 de milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) în vederea reabilitării, modernizării şi extinderii Cinematografului „Dacia”, modernizarea depoului de tramvaie din cartierul Dacia şi reabilitarea termică a unui număr de 14 clădiri din municipiu (grădiniţe, şcoli şi licee).

„Pentru acest credit am reuşit să obţinem una dintre cele mai mici dobânzi de pe piaţa financiară, de 1,15 la sută, la care se adaugă celelalte costuri, respectiv comisionul de primă tragere şi comisioanele de plată anticipată, care sunt specifice fiecărei bănci în parte. Cu acest prilej vreau să mulţumesc comisiei de negociere din cadrul Consiliului Local, din care au făcut parte reprezentanţi ai întregului spectru politic, alături de specialiştii noştri din cadrul municipalităţii, pentru modul în care au negociat semnarea acestui credit”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea creditului în valoare de 21 de milioane de lei de la BERD va fi supus spre aprobare în şedinţa de luni, 4 octombrie, a Consiliului Local.

Filed in: Administrație, Informațía zilei

Comments are closed.

;