„One Night Gallery Love RIZI” luminează parcul Palas cu instalații inedite

Instalațiile de new media art îmbină elemente din domenii diferite și creează o punte între artă, natură și tehnologie. Weekend-ul acesta parcul Palas este luminat de nouă instalații de lumină din cadrul expoziței „One Night Gallery Love RIZI”.

 

Evoluția tehnologiei aplicate în artă continuă să redea noi concepte artistice și schimbă modul în care arta este creată și împărtășită cu publicul. Raportul dintre artiști și public se schimbă, cel din urmă devenind un personaj implicat în proiectul artistic, nu doar spectator.

Dacă vrei să vezi cum arată intersecția dintre artă, design și tehnologie, vino în parcul Palas, unde are loc „One Night Gallery Love RIZI”! Și pentru că întunericul pune în valoare lumina, expoziția va putea fi văzută în toată splendoarea ei, începând cu ora 19:30, până duminică, 3 octombrie 2021.

ELEMENTS este tema ce reunește în parcul Palas cele nouă instalații arhitecturale. Apa și culoarea se împletesc într-o instalație cu vapori multicolori, mișcările vizitatorilor sunt transpuse în timp real într-o altă instalație luminoasă, focul a fost reinterpretat și transpus vizual într-o construcție arhitecturală, iar curioșii sunt invitați să „împletească” focul cu apa prin intermediul unei instalații pe care publicul o poate controla prin mișcare mâinilor.

Până în prezent, „One Night Gallery Love RIZI” a fost prezentată și în București, Constanța și Cluj-Napoca, Iașul fiind ultima destinație a expoziției itinerante.

Descoperă și tu puntea dintre artă, design și tehnologie, la Palas!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filed in: Informațía zilei, Timp liber

Comments are closed.

;