Misiune economică Afaceri.ro organizată pentru antreprenorii români la EXPO Dubai 2020 (2022)

Situat în mijlocul deşertului, la periferia binecunoscutului Dubai, oraşul cunoscut pentru zgârie-nori şi lux, EXPO Dubai 2020 se dorește a fi ceva ieșit din comun și promite să dezvăluie minunăţii arhitecturale şi inovaţii tehnice în cele 192 de pavilioane naționale și speră să adune peste 25 de milioane de vizitatori. În cadrul pavilioanelor, țările își vor prezenta cele mai bune tradiții, inovații și tehnologii.

Evenimentul Expo Dubai 2020 (2022) este prima expoziţie universală organizată în Orientul Mijlociu, dar şi cel mai mare eveniment la scară mondială de la începutul pandemiei de Covid-19.

Tema expoziției este conectarea minților, crearea viitorului iar sub-temele sale sunt de oportunitate, mobilitate și sustenabilitate. Vizitatorii vor explora și înțelege perspectivele de dezvoltare a umanității. Manifestarea expozițională va reuni prezentări dedicate atât tradiției, cât și creativității și inovației din diferite domenii.

În acest context, Afaceri.ro organizează Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) în perioada 21 – 26 ianuarie 2022. Participanții misiunii vor explora pavilioanele, vor participa la multiplele evenimente din cadrul expoziției, vor avea posibilitatea să își promoveze compania, vor putea obține contacte de afaceri valoroase și nu în ultimul rând vor avea parte de o experiență unică.

”Evenimentele marca Afaceri.ro sunt deosebite tocmai prin faptul că aduc foarte multe informații utile, oferă posibilitatea să descoperi modele noi de business, insuflă inspirație pentru noi idei de afaceri, dezvoltă creativitatea și inteligența managerială, toate acestea fiind componente indispensabile pentru succesul oricărui antreprenor sau unui simplu participant al misiunii economice.”, a declarat Negru Cătălina, organizatorul misiunii economice Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022).

Agenda misiunii economice Afaceri.ro Expo Dubai 2020 (2022) va include întâlniri B2B, participarea la dezbateri, întâlniri relevante și vizite de studiu la unele dintre cele mai mari companii din Dubai.

Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor persoane să viziteze Expoziția Universală din Dubai în condiții de securitate sanitară și să își promoveze afacerea/serviciile în rândul vizitatorilor expoziției, Afaceri.ro a deschis înscrierile și la Misiunea Economică Afaceri.ro EXPO Dubai 2020 (2022) II care se va desfășura în perioada 7-12 februarie 2022.

Persoanele interesate sa afle mai multe detalii despre aceste misiuni economice sunt invitați să acceseze paginile oficiale accesând unul din linkurile de mai jos:

  • https://www.afaceri.ro/trade-mission-afaceri-ro-expo-dubai-2022/
  • https://www.afaceri.ro/misiunea-economica-afaceri-ro-expo-dubai-2020-2022-ii/

Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire, gândite să îmbine educația cu explorarea, care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii din companiile românești să se dezvolte și să devină mai competitivi, oferindu-le participanților oportunități de a explora piețe externe, culturi diferite, abordări diverse și de a forma legături ce se pot transforma în potențiale afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri, până în acest moment având deja realizate misiuni economice și bootcamp-uri în diverse orașe din Japonia, Uzbekistan, Coreea de Sud, Republica Moldova, Ucraina, Austria, Italia, Anglia, Norvegia, Statele Unite ale Americii, China, Nepal, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Israel și Rusia.

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;