5:14 pm - Monday April 20, 1722

În Palas, ai parte de „Bucurii pe loc” de Black Friday, cu reduceri de până la 80%!

Ai găsit puloverul perfect, ai plasat comanda, a ajuns la tine, însă mărimea nu ți se potrivește și acum trebuie să faci retur? #maibineveneailamall! La Palas, ne propunem să îți oferim cât mai mult timp pentru sesiuni de shopping cu „Bucurii pe loc”, fără gânduri de „Lasă că vor fi ok la anul…” și mai ales #faracomenziratate. Brandurile ți-au pregătit o mulțime de oferte de nerefuzat, descoperă-le pe toate în catalogul online și vino la Palas să te pregătești din timp pentru sărbătorile de iarnă!

 

A început maratonul de Black Friday în Palas, unde „Bucuriile sunt pe loc”, nu aduse în 4-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Întreaga perioadă ești așteptat de brandurile tale favorite cu reduceri de până la 80%, la o gamă variată de produse (mărimi, culori, dar și modele)! Consultă catalogul online și fii la curent cu ofertele propuse de magazinele din Palas!

Pregătește-te pentru deals of the year! Nissa te așteaptă cu promoții de până la 80%, Levi’s și Marc O’Polo are prețuri reduse cu 30%, iar H&M are discounturi de 20%. Creează-ți outfit-ul de sărbători cu piese vestimentare în tendințe: paltoane lungi, bluze oversized și jeans confortabili, toate într-un mix de texturi: blană, piele întoarsă și catifea! Consultă catalogul online să vezi ofertele tuturor brand-urilor din Palas!

Anul acesta, cizmele lungi și bocancii sunt „back on the map”, așa că nu trebuie să lipsească din garderoba ta! EccoBenvenutti și nu numai au reduceri speciale, vino să le descoperi și ai „Bucurii pe loc”, nu mai depinzi de curier.

Iarna aceasta se poartă natural beauty, iar locațiile cu produse cosmetice din Palas te așteaptă cu oferte de nerefuzat. Xpert Beauty are oferte de până la 70% la seturi de make-up și produse de skincare, iar Kiehl’s și Sabon afișează solduri de până la 25%. Totodată, sezonul acesta ținutele perfecte sunt accesorizate, iar Sabrini s-a pregătit cu oferte de până la 40% la o varietate de bijuterii. Descoperă ofertele și de la restul locațiilor de profil!

Dacă ești pasionat de design interior, la Zara Home ai promoții, iar dacă îți place să petreci mult timp în bucătărie, fă o vizită și la Kitchen Shop, unde găsești prețuri cu până la 70% mai mici.

 

Și brandurile dedicate copiilor și cele care oferă servicii s-au pregătit cu discounturi, iar locațiile cu produse alimentare și restaurantele din Palas îți pun pe masă oferte delicioase.

 

Stay close și verifică catalogul online, să vezi ofertele de Black Friday din Palas!

Filed in: Economic, Informațía zilei

Comments are closed.

;